Horoscopul zilei de 26 mai 2019

Berbec

Este o zi favorabilă odihnei și relaxării. Nu ezita să ieși la plimbări în aer liber, să te întâlnești cu prietenii și să te bucuri de compania lor. Evită să te dedici activităților solicitante sau vei începe săptămâna obosită.

Taur

Este foarte probabil să cunoști astăzi persoane importante pentru propria ta evoluție. Poate fi vorba de prieteni sau posibili viitori parteneri de cuplu. Nu este exclus nici să te reîntâlnești cu o persoană din trecut cu care să porți dialoguri spirituale impactante.

Gemeni

Ai tendința de a fi nemulțumită de tot ceea ce se petrece în jurul tău și nimeni nu va reuși să-ți fie pe plac. Dialogurile cu persoana iubită pot fi dure și radicale.

Rac

Ești atrasă de tot ceea ce presupune spiritualitate, religie, științe oculte, filozofie și nu este exclus să ai parte de astfel de dialoguri sau chiar să te înscrii la un curs de gen. Atenție la tendința de a te iluziona și entuziasma prea mult!

Leu

Îți poți face iluzii cu privire la o sumă de bani care trebuie să ajungă la tine, însă te sfătuim să nu te entuziasmezi prea tare și nici să nu cheltui în contul a ceea ce încă nu ai primit.

Fecioară

Este posibil să intri în controverse cu persoana iubită, să nu vă puneți de acord cu niște planuri comune, cu o destinație de vacanță sau principii voastre despre viață să fie foarte diferite și de aici să ia naștere un adevărat conflict.

Balanţa

Este o zi favorabilă din punct de vedere psihic și emoțional. Vei reuși să-ți pui ordine în gânduri și cu puțin noroc, chiar vei reuși să-ți regruprezi sarcinile și responsabilitățile.

Scorpion

Ai parte de momente intense, intime, pasionale în cuplu, iar relația cu persoana iubită se va îmbunătăți. Dialogul este puternic susținut în această zonă.

Săgetător

Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu familia, cu persoana iubită și să cauți cu disperare confortul domestic. Încearcă să fii mai răbdătoare cu cei dragi.

Capricorn

Ai toate șansele să intri în conflicte cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de împărțirea, exploatarea unui bun comun. Va trebui să apelezi la răbdarea caracteristică.

Vărsător

Ai ocazia să-ți faci ordine în planurile financiare. Poate reușești să achiți o datorie mai veche sau să pui pe picioare un proiect personal care să-ți aducă un ban în plus în portofel.

Peşti

Azi vei reuși să te simți mai bine, cum s-ar spune, să fii în apele tale, și să-ți urci nivelul de energie la cote înalte. Este o zi favorabilă plimbărilor în aer liber, chiar pe malul unui lac, ieșirii cu prietenii, întâlnirilor romantice.