Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Berbec

Te agiți din cauza situației financiare și a faptului că nu-ți permiți în acest moment să faci o investiție pe care o tot amâni. Șansele de a găsi o colaborare avantajoasă există, trebuie doar să te concentrezi asupra lor.

Taur

Cu Luna în casa mariajului vei avea tendința de a demara acțiuni legate de partener, însă nu este recomandat să abordezi subiecte legate de partea financiară, deoarece s-ar putea să dai naștere unui adevărat conflict.

Gemeni

Petreci ziua acasă, te ocupi de treburile gospodărești amânate în ultima perioadă și preferi compania familiei, amânând ieșirile în oraș, chiar și cele de mult planificate.

Rac

Poți primi o sumă de bani astăzi, fie de la colaboratori sau parteneri de afaceri, fie chiar o datorie mai veche, dar consistentă, pe care o credeai uitată.

Leu

Petreci timpul cu prietenii și descoperi lucruri noi și interesante despre aceștia. Te bucură faptul că ai pe cine te baza la nevoie și vă faceți confesiuni emoționante.

Fecioară

Treburile gospodărești îți ocupă mare parte din zi, însă ceea ce faci, faci cu pasiune și cu plăcere și nu te vei simți obosită. Seara ar trebui să răspunzi afirmativ la invitația în club sau, cel puțin să ieși din casă și să te relaxezi.

Balanţa

Șansele de a pleca în afara orașului sunt foarte mari, așa că nu rata nicio oportunitate de a te relaxa într-o zonă liniștită și departe de agitație.

Scorpion

Îți aloci cea mai mare parte a timpului pentru tine. Te dedici activităților de înfrumusețare și relaxare, mergi la cumpărături și ai tendința de a fi mână largă. Cu toate acestea, nu este exclus ca cineva din familie să-ți ofere cadou o sumă de bani.

Săgetător

Nu te simți în apele tale, ai tendința de a te izola și a fugi de responsabilități. Starea generală de moleșeală și nepăsare se accentuează odată cu lăsarea serii. Poate ar fi bine să chemi un prieten și să stațila taclale.

Capricorn

Șansele de a pleca din oraș sunt foarte mari, însă nu alături de partener, ci mai degrabă cu grupul de prieteni. Ți-ar prinde bine această ieșire, mai ales că relația ta a cam început să scârțâie.

Vărsător

În loc să te odihnești, tu alegi să rezolvi niște probleme care au legătură cu locul de muncă sau cu colegii, în cazuri mai rare cu un proiect suplimentar. Nu uita că organismul tău are nevoie de odihnă pentru a funcționa corect și la adevărata capacitate.

Peşti

Te poți bucura de o surpiză din partea iubitului tău și aceasta pare a avea legătură cu o vacanță, un sejur scurt sau doar cu o ieșire de o zi din oraș. Fie îți face propunerea, fie îți oferă biletele, fie te pune să-ți faci bagajele. Tu pregătește-te!