Horoscopul zilei de 26 iunie 2019

Berbec

Decizii, decizii, decizii - azi va trebui să le iei, deși n-ai niciun chef și ai prefera să fii undeva pe plajă, cu un cocktail în mână. Concentrează-te... altfel o să-ți pară rău mai târziu.

Taur

Discuțiile din cuplu din ultima perioadă te-au pus pe gânduri. Ești sau nu în relația potrivită? Vă doriți sau nu aceleași lucruri în viitor. Numai comunicarea vă poate oferi răspunsurile potrivite.

Gemeni

Simți nevoia unei escapade, dar datoriile te cheamă. Mai mult decât atât, trebuie să rezolvi repede azi o problemă ce ține de casă. Niște acte vor trebui semnate și vei fi nevoită să faci multe drumuri în acest scop.

Rac

Nevoia de liniște e mai acută ca niciodată. Ai vrea să te detașezi de tot, dar e imposibil în acest moment. Va trebui să-ți găsești singură echilibrul psihic, fizic și emoțional.

Leu

Comunici destul de defectuos cu cei dragi, iar asta începe să se simtă în relația voastră. Încearcă să empatizezi mai mult azi. E cazul să-ți lași adevăratele sentimente să iasă la lumină.

Fecioară

Banii sunt principala ta preocupare azi. Banii pe care îi ai și pe care nu știi cum să-i mai împarți, banii pe care nu îi ai, dar pe care ar trebui să îi dai... o să fie o zi destul de stresantă.

Balanţa

Bucură-te de această zi aproape perfectă. Da, cel mai probabil că vei avea multe de rezolvat, dar o vei face cu zâmbetul pe buze și cu un entuziasm molipsitor. Bravo ție!

Scorpion

Azi încerci să rezolvi o problemă casnică, dar s-ar putea să strici, mai mult decât să repari. Lasă orgoliul la o parte și sună un profesionist.

Săgetător

Te chinui să înțelegi niște legături amoroase complicate, ceva ce ar putea deveni subiectul zilei în cercul tău restrâns de prieteni, însă asta îți aduce aminte de trecutul tău și e posibil să te întristeze.

Capricorn

Azi încerci să fii cât se poate de eficientă, pentru că ai planuri mari. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu viața reală, planurile tale s-ar putea să fie date peste cap când te aștepți mai puțin.

Vărsător

Azi spui lucrurilor pe nume și nu te mai ascunzi. Există risc de conflicte, dar ești gata să le rezolvi. Mare grijă la comunicarea cu șefii, s-ar putea schimba niște atitudini.

Peşti

Primești vești bune și asta e tot ce contează azi. Începi deja să te pregătești pentru week-end, însă balanța financiară s-ar putea să te trezească la realitate. Un împrumut ar putea deveni inevitabil.