Horoscopul zilei de 26 iunie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie proastă, din cauza unei persoane care continuă să te enerveze, în ciuda faptului că tu ai întrerupt relațiile cu ea, de ceva vreme. Poate că ar trebui să îi spui și mai clar că nu vrei să mai aveți nicio legătură.

Taur

Te dedici muncii, iar rezultatele nu întârzie să apară. Azi ai toate șansele să primești o veste bună din partea șefului, sau cel puțin să îl impresionezi cu un proiect la care ai muncit din greu. Bravo ție, meriți toate laudele!

Gemeni

Cineva din familie te bate la cap să iei o decizie care ție nu-ți prea convine. Poate că ar trebui să îi explici acestei persoane că ești o persoană care își poate lua singură deciziile, și că nu ai nevoie de ajutor în acest sens, cu toate că apreciezi sfaturile.

Rac

Un coleg de muncă îți pune în brațe un proiect pe care el nu l-a terminat. Te va stresa la maxim acest lucru și vei refuza pur și simplu să îi faci treaba. Azi a venit momentul să înveți să spui NU.

Leu

Ai toate șansele să afli vești bune de la cineva din familie. Ți se pregătește o surpriză, simți asta, iar astrele s-au aliniat perfect pentru ca tu să ai o zi de neuitat. Până seara s-ar putea să plângi de fericire.

Fecioară

Azi uiți să rezolvi ceva, iar asta îți dă toată ziua peste cap. Ai avea nevoie de mai multe ore într-o zi, pentru a face față programului aglomerat. Gândește-te la priorități și renunță la ceea ce nu e urgent.

Balanţa

Azi ai toate șansele să cunoști o persoană sexy, care să te cucerească de la primul zâmbet. Nu o să-ți vină să crezi că te place, dar uite că astrele știu să îți scoată în cale cei mai potriviți oameni. Bucură-te!

Scorpion

Ai șanse mari de a câștiga niște bani azi, bani pentru care nu ai muncit prea mult, însă dacă tot se întâmplă asta ar trebui să îi cheltuiești repede, eventual să le faci un cadou substanțial celor dragi. Banii care nu sunt munciți, nu sunt buni de investiții, știi cum se spune.

Săgetător

Ziua de azi îți aduce noroc pe toate planurile. Ai putea chiar să joci la loto, pentru că cine știe cum dă șansa peste tine. Oricum ar fi, o să ai parte de surprize mici și plăcute toată ziua!

Capricorn

O decizie luată în grabă îți poate strica întrega zi, noroc că ai colegi care sunt dispuși să îți sară în ajutor și să te salveze ori de câte ori e nevoie. Spre seară, primești vești bune din partea familiei.

Vărsător

Azi primești o surpriză de zile mari din partea partenerului de cuplu, surpriză la care nu te-ai fi așteptat niciodată. O să îți dea lacrimile de fericire și îi vei mulțumi lui Dumnezeu pentru un așa cadou.

Peşti

Cineva de la locul de muncă flirtează cu tine, fapt care te face să nu te simți foarte în largul tău, în ciuda faptului că îți place acea persoană. Poate că ar trebui să îi spui că locul de muncă nu e un teritoriu potrivit pentru așa ceva.