Horoscopul zilei de 26 iulie 2018

Berbec

A venit timpul sa fi disciplinat in ceea ce priveste cariera ta. Astazi vei avea sansa sa ti se delege activitati de ordin managerial si decizional. Te vei descurca fara probleme. In seara asta cel mai bine te vei distra alaturi de prieteni.

Taur

Vei primi reprosuri din partea colegilor de la serviciu. Vei primi si vesti bune care-ti vor da motive de fericire. Incerca sa fi cat mai discret, pentru ca diseara vei avea sansa unui castig destul de important.

Gemeni

Nu te pripi, problemele se vor rezolva de la sine. Ai de facut o multime de drumuri pentru a rezolva problemele unei persoane apropiate. Va trebui sa platesti o datorie mai veche care-ti va afecta economiile.

Rac

Daca simti ca ceva iti este potrivnic ar fi cazul sa amani discutia planificata cu persoana iubita pentru ca s-ar putea sa izbucneasca un adevarat conflict. Vei cunoaste o persoana interesanta care te va ajuta intr-o problema financiara.

Leu

Vei intalni o persoana de care s-ar putea sa te indragostesti. Ia-ti inima in dinti si vorbeste cu ea daca nu doresti sa pierdzi o partida buna. In ceea ce priveste problemele financiare va trebui sa te abti sa iei o decizie. In ciuda faptului ca ai facut eforturi mari, veniturile se anunta a fi modeste.

Fecioară

Conflictele care au aparut in familie in ultimul timp risca sa iti macine nervii. Incerca sa calmezi spiritele pentru ca altfel vei avea probleme cu sanatatea. Sansa iti surade in aceasta zi. Cererea pe care doresti sa o adresezi sefului va fi rezolvata in avantajul tau.

Balanţa

Ai putea petrece o zi minunata in compania rudelor. Din discutiile purtate cu acestea ai putea culege si cateva idei interesante pe care sa le folosesti pentru imbunatatirea propriului buget. Incerca sa nu te implici prea tare in problemele familiei si astfel vei evita posibilele barfe.

Scorpion

O persoana indiscreta te-ar putea scoate din sarite pentru ca iti va pune cateva intrebari care nu-ti vor fi pe plac. Daca ai unele temeri referitoare la statutul tau este cazul sa te linistesti.

Săgetător

Pe neasteptate vei primi vizitele unor prieteni care te vor scoate din casa. De fapt acest lucru iti va face o deosebita placere pentru ca vei avea ocazia de a schimba opinii si de a te distra alaturi de cei dragi.

Capricorn

Ti-ai facut multe planuri pentru astazi, insa pe foarte putine dintre acestea vei avea sansa sa le pui in practica. Solicitarile familiale iti consuma o multime de resurse si-ti rapesc aproape tot timpul.

Vărsător

Este bine sa nu te pierzi in detalii pentru a-ti ramane si timp de odihna, pentru ca spre seara vei fi invitat la o petrecere. Ai putea cunoaste persoane care te pot ajuta intr-o problema de natura financiara.

Peşti

Esti foarte bine dispus. Ar trebui sa sti ca o excursie la munte s-ar potrivi starii optimiste pe care o ai. Pretentiile tale sunt cam mari, totusi ai sansa ca acestea sa iti fie satisfacute. Tot astazi ai putea primi vesti imbucuratoare din strainatate.