Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2019

Berbec

S-ar parea ca nu ai spor in nici o activitate, deoarece iti lipseste simtul practic. Ar fi bine sa nu fortezi lucrurile. Incerca sa te relaxezi! Este un moment favorabil pentru o calatorie cu familia, chiar daca situatia financiara nu este stralucita.

Taur

Se pare ca esti indispusa din cauza lipsei banilor. Ar fi bine sa eviti luarea unor decizii importante. Nu este indicat sa pleci in excursii de grup sau sa participi la petreceri, pentru ca nu esti in apele tale si risti sa le strici buna dispozitie si celor din jur.

Gemeni

Pleci intr-o excursie care nu decurge chiar cum ai planificat, din cauza unor neintelegeri cu prietenii. Este indicat sa fii atenta si prudenta in tot ceea ce spui, pentru ca exista riscul sa jignesti pe cineva apropiat. Dupa-amiaza, ai toate sansele sa petreci clipe romantice alaturi de persoana iubita.

Rac

In cursul diminetii este posibil sa fi indispusa si necomunicativa. Aceasta stare iti poate afecta relatiile parteneriale. S-ar putea sa ti se propuna o colaborare sau asocierea intr-o afacere. Consulta-ti partenerul de viata si cere sfatul unei persoane cu experienta!

Leu

Se pare ca nu esti in apele tale. Este indicat sa nu iti asumi nici un risc. Evita disputele cu o persoana mai in varsta, care vrea sa isi impuna punctul de vedere intr-o chestiune legata de viata ta personala.

Fecioară

Ai planuri mari si intentionezi sa finalizezi o activitate inceputa cu mai mult timp in urma. O veste primita prin telefon de la o ruda indepartata iti schimba radical programul. Esti nevoita sa te pregatesti pentru o calatorie in interes familial. S-ar putea sa fie vorba de problemele de sanatate ale unei persoane dragi.

Balanţa

In prima parte a zilei, resimti o stare de confuzie care te impiedica sa iei decizii corecte. Ar fi bine sa nu te ocupi de afaceri si sa eviti activitatile care necesita o concentrare deosebita. Limiteaza-te la activitati de rutina si incerca sa acorzi mai mult timp odihnei!

Scorpion

Primesti o suma importanta de bani de la o persoana mai in varsta din familie si incepi sa iti faci planuri pentru viitor. Nu te grabi sa iei o decizie definitiva! Astazi iti lipseste simtul practic si s-ar putea sa iei hotarari neinspirate.

Săgetător

Desi ai senzatia ca astazi esti in stare sa rezolvi o multime de probleme, s-ar putea sa nu ai spor. Se pare ca initiativele tale sunt nerealiste. Nu forta lucrurile! Risti sa provoci discutii in contradictoriu in familie.

Capricorn

Nu este o zi favorabila pentru investitii financiare si nici pentru planuri de viitor in domeniul afacerilor. Relatiile sentimentale iti ofera mari satisfactii si esti dispusa sa faci declaratii de dragoste. Nu incerca insa sa obtii castiguri financiare necuvenite! Exista riscul sa pierzi bani si chiar sa intri in conflict cu reprezentantii autoritatilor.

Vărsător

Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii, pentru ca se pare ca esti indispusa si necomunicativa. De asemenea, astazi nu este indicat sa faci investitii sau cheltuieli mari, pentru ca risti sa iei decizii gresite. In schimb, pe plan sentimental parcurgi o perioada foarte buna. Acorzi mai multa atentie persoanei iubite!

Peşti

In prima parte a zilei, resimti o stare de confuzie si nu reusesti sa te intelegi cu cei din jur. Ordoneaza-ti ideile si nu incerca sa faci mai mult decat poti. Daca intentionezi sa achizitionezi un obiect de valoare pentru casa, nu este indicat sa o faci azi.