Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2018

Berbec

Începi ziua cu zâmbetul pe buze, dar o termini cu lacrimi pe obraji, din cauză că trebuie să îți iei rămas bun de la o persoană apropiată, care pleacă undeva departe. Despărțirea e grea acum, dar gândește-te la revedere... Cumva, trebuie să treci peste asta.

Taur

Astrele îți dau bătăi de cap azi, îți încurcă de tot programul, iar asta te enervează la culme. O să fii cu capul în nori toată ziua, o să ai nervi și o să termini săptămâna cu multă energie negativă. Bine că vine week-end-ul să te descarci!

Gemeni

Primești o veste bună de la partenerul de cuplu care a plănuit în secret o escapadă undeva departe de oraș, cel mai probabil la munte. O să îți revină brusc zâmbetul pe buze și energia! Să tot ai zile din acestea!

Rac

Nu-ți vine să crezi cât de repede a trecut această săptămână, drept urmare te surprinde energia pe care o ai și entuziasmul. Ai planuri mari pentru week-end, dar distracția s-ar putea să înceapă chiar de azi, spre seară, când cineva te invită în oraș.

Leu

Afli o veste proastă despre starea de sănătate a unei persoane destul de apropiate. Asta îți va da ziua peste cap, ba chiar întreg sfârșitul de săptămână, din păcate, și te va răvăși complet. E posibil chiar să te prindă seara cu lacrimile pe obraji.

Fecioară

Ziua ta e marcată de discuții despre bani cu șefi, colaboratori sau rude. Nu e o situație confortabilă pentru tine, dar trebuie să faci asta... Poartă această discuție cu sinceritate și vei vedea că nu va fi chiar atât de dificil subiectul.

Balanţa

Reușești să îți pui în ordine azi toate planurile pentru week-end și ai toate șansele să evadezi undeva la munte sau la țară cu niște prieteni apropiați sau cu partenerul de cuplu. Azi ai o zi minunată, care trece repede și care mai mult te relaxează!

Scorpion

Porți o discuție importantă cu cineva astăzi, discuție care vizează achiziția unui imobil sau poate închirierea acestuia. Oricum ar fi, e vorba de bani, iar banii sunt un subiect important pentru tine, așadar ești implicată total.

Săgetător

Începi ziua cu vestea că starea ta de sănătate ar putea avea puțin de suferit, ceea ce te îngrijorează, dar te face și mai responsabilă. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face azi e să-ți programezi un control de rutină la medic pentru săptămâna viitoare.

Capricorn

Ești foarte fericită, pentru că week-end-ul îți va aduce o serie de evenimente pe care le așteptai de multă vreme, iar azi, peste toate acestea, se mai adaugă și o surpriză din partea partenerului de cuplu, care te va emoționa până la lacrimi.

Vărsător

Partenerul de cuplu vine cu o propunere incredibilă, surprinzătoare, pe care în primă fază o refuzi din start, dar care mai apoi începe să ți se pară interesantă. O să accepți în cele din urmă, mai mult pentru a-ți satisface curiozitatea.

Peşti

Azi e una dintr-acele zile perfecte, în care totul pare că merge minunat, dar lucrurile se vor schimba brusc spre amiază. Din păcate pentru tine, o veste pe care o primești de la cineva apropiat, îți va da total ziua peste cap.