Horoscopul zilei de 26 februarie 2019

Berbec

Încearcă să-ți menții calmul la locul de muncă, în caz contrar poți intra în conflicte cu superiorii. Sarcinile sunt acaparante și obositoare și vei simți că nu mai faci față.

Taur

Poți avea parte de discuții pe teme financiare și nu este exclus să împarți un bun comun, o sumă de bani cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Nu te lăsa păcălită de dulcegăriile pe care este posibil să le auzi azi în jurul tău!

Gemeni

Ai toate șansele să semnezi o colaborare, un parteneriat de afaceri astăzi și te sfătuim să negociezi cu încredere contractul și să dai dovadă de mai multă siguranță.

Rac

Este posibil să ai parte de discuții, negocieri serioase la locul de muncă, iar tema abordată sau care va predomina la majoritatea nativilor va fi legată de salarizare. Spune-ți cu încredere nemulțumirile pentru că șansele să obții ceea ce-ți dorești sunt foarte mari.

Leu

Persoana iubită te poate surprinde într-un mod plăcut. Poate fi vorba de o invitație în oraș sau de o cină romantică chiar în intimitatea căminului. Moment bun pentru artiști și pentru punerea în valoare a talentelor native.

Fecioară

Dacă ești implicată într-un proces de vânzare-cumpărare, astăzi ai șanse mari să închei contractul și chiar să-ți rotunjești suma din cont. Te sfătuim să iei în calcul și părerea și sfaturile venite din partea membrilor familiei.

Balanţa

Este o zi bună să dai examene, să susții interviuri și să participi la concursuri sau competiții sportive. Dă-ți toată silința în acest sens pentri că șansele de câștig sunt foarte mari.

Scorpion

S-ar putea să ai parte de niște discuții mai aprinse pe teme financiare. Nu este cazul să te alarmezi, deoarece contextul astrologic este favorabil primirii unei sume de bani.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru a rezolva probleme personale și nu numai, deoarece Luna îți va traversa zodia, iar tu vei avea parte de energie, motivație și determinare să finalizezi tot ce ți-ai propus. Succes!

Capricorn

Vei reuși să alungi niște gânduri, niște idei și niște principii care te-au măcinat în ultima perioadă. Te sfătuim să-ți rezolvi conflictele interioare și să nu le reverși împotriva celorlalți.

Vărsător

Ai ocazia să cunoști persoane noi, pozitive, plăcute și de încredere cu care să legi adevărate prietenii pe viitor. Posibile gelozii din partea unui amic care se simte ignorat.

Peşti

Este o zi favorabilă pentru a te pune în valoare la locul de muncă, ba mai mult, ai putea obține un beneficiu pe care-l urmărești de ceva vreme, chiar un premiu onorific.