Horoscopul zilei de 26 februarie 2018

Berbec

Nu ești în apele tale astăzi și cauza poate fi legată fie de locul de muncă, fie de alte activități care au legătură cu domeniul social. Încearcă sa nu te critici și să nu te acuzi prea mult și totul va fi bine.

Taur

Prietenii îți sunt aproape astăzi și te sprijină în rezolvarea unei chestiuni legate de bani sau de acte. Posibile întârzieri, amânări și neânțelegeri la capitolul juridic, însă nu te impacienta, totul va fi deslușit pâmă la urmă.

Gemeni

Simți o ușoară tensiune sau povară căzută pe umerii tăi la capitolul financiar. Este posibil să te simți neacoperită sau să nu te mulțumească remunerația de la locul de muncă. Te simți dezamăgită pentru că tu ai depus efort în acest sens, și nu te simți răsplătită așa cum se cuvine.

Rac

Simți că ai de cărat în spate mai multe responsabilități decât poți duce și acest aspect te demoralizează. Exigențele pe plan profesional sau chiar partenerial te acaparează și te vei simți neputincioasă, însă nu te îngrijora, este doar un aspect temporar.

Leu

Sănătatea îți cam dă bătăi de cap și nu te simți bine toată ziua. Pe de altă parte, oboseala se adună cu nemulțumirile de la locul de muncă, cu niște dedline-uri urgente sau cu niște sarcini care-ți depășesc atribuțiunile, iar cocktail-ul rezultat te va epuiza, însă cu un somn lung ai putea trece mai ușor peste situație.

Fecioară

Poți avea parte de mici neînțelegeri astăzi fie cu niște prieteni, fie cu niște colegi care-ți sunt destul de apropiați la locul de muncă. Spre finalul zilei te închizi în tine și eviți să vorbești chiar și cu familia.

Balanţa

Te vei impune la muncă și vei atrage energii negative și ironii din partea colegilor, ba chiar și critici dure. Încearcă să te detașezi și nu-ți însuși atribuții suplimentare, dar, cel mai important, încearcă să nu iei decizii radicale.

Scorpion

O întâlnire sau o discuție cu o persoană te poate afecta spritual destul de mult și vei vrea să cauți răspunsuri mai departe. Poate fi un început de drum în direcția credinței sau a principiilor tale de viață, însă măsura ăn care te va influența va depinde doar de tine.

Săgetător

Îți faci gânduri și te macină situația financiară, mai exact faptul că nu primești o sumă de bani sau că nu reușești să intri în posesia lor cât mai repede. Cu calm și răbdare vei ajunge să obții ceea ce-ți dorești.

Capricorn

Un conflict legat de acte ar putea izbucni astăzi sau o nereușită a unui proiect ți-ar putea strica ziua. Dacă ai un contract de negociat, atunci încearcă să te menții pe poziții și să nu te lași înduplecată prea mult.

Vărsător

Vei începe săptămâna cu o stare de epuizare totală la care se vor adăuga și niște dureri, posibil în zona abdominală. Cel mai bine ar fi să-ți iei liber sau să te învoiești de la muncă și să te culci mai devreme.

Peşti

Astăzi dai dovadă de un sentimentalism și un romantism ieșite din comun. Este un moment bun să rezolvi conflicte sentimentale cu care te confrunți sau, dacă ai un proiect artistic de definit, axează-te pe partea creativă.