Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Berbec

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de cele mai mari aspirații ale tale, legate de visele tale și de țelurile pe care le-ai programat pentru anul ce vine. Vei închide un ciclu legat de o persoană cu autoritate din viața ta.

Taur

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de studii, filozofii de viață, străinătate și călătorii.

Gemeni

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de sectorul intimității, al sexualității și al banilor și bunurilor materiale pe care le deții împreună cu alții.

Rac

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de partenerul de viață. Posibil să închei o căsătorie sau o relație de lungă durată sau, în cazurile fericite, să fii cerută în căsătorie.

Leu

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de locul de muncă și sănătate. Posibil să închei o relație cu un coleg, mai ales dacă este vorba de o relație clandestină.

Fecioară

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație în sectorul iubirii și al copiilor. O poveste de dragoste se poate încheia acum sau poți afla că vei deveni mamă sau, în cazul în care ești singură, poți să cunoști pe cineva la o petrecere de Crăciun și astfel să începi o nouă relație.

Balanţa

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație în relația cu membrii familiei. Este momentul, cel mai probabil în contextul mesei de Crăciun, ca unii nativi să discute concret și la obiect cu părinții despre o posibilă mutare sau schimbare de domiciliu.

Scorpion

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de comunicare și orice formă de învățare, predare, acumulare de cunoștințe sau deplasări pe distanțe scurte. De preferat să fii atentă dacă te urci la volan astăzi. Totodată, te atenționăm că o serie de secrete pot ieși la suprafață acum.

Săgetător

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de banii obținuți din munca proprie. Posibil să se schimbe modul în care te raportezi la valorile materiale sau la propriile tale resurse emoționale, psihice, sentimentale.

Capricorn

Eclipsa de Soare de astăzi se va forma întocmai în zodia ta și îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de propria ta persoană, de personalitatea ta și de principiile de viață pe care le ai. Pentru Capricorni această eclipsă poate veni cu un divorț sau cu încheierea unei relații de lungă durată care nu mai funcționează.

Vărsător

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație legate de persoane, fapte, situații din trecut. Pentru că se petrece pe o casă a subconștientului poate veni cu stări de interiorizare, dar și cu posibilitatea de a vindeca o traumă psihică sau emoțională, de a depăși o frică, o obsesie.

Peşti

Eclipsa de Soare de astăzi îți va aduce noi începuturi cu surprize și răsturnări de situație în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, al proiectelor îndrăznețe pe care ți le-ai propus. Atenție mare ce spui, cui spui, când spui!