Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Berbec

Pentru că simți că ți-ai reîncărcat deja bateriile, azi ai putea avea chef de puțină distracție. O ofertă din partea prietenilor s-ar putea să fie de nerefuzat!

Taur

Azi ai putea merge în vizită la niște persoane - rude sau prieteni - pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. O să rămâi surprinsă de schimbări, și plăcute, și mai puțin plăcute, și o să-ți dai seama că viața merită trăită în fiecare clipă la maxim.

Gemeni

Ai parte de o zi de neuitat, pentru că azi partenerul de cuplu îți va face o surpriză importantă sau îți va spune ceva la fel de important. Oricum ar fi, inima ta se va umple de bucurie.

Rac

Primești vești bune azi, vești legate de un drum, o călătorie, niște planuri de viitor. Totul se aliniază perfect în viața ta și te simți, din nou, un om norocos.

Leu

Azi e vremea să te liniștești după agitația de sărbători, așa că preferi să dormi, să vezi un film sau să te relaxezi în familie. Spre seară, ar fi bine să ieși la o plimbare să faci puțină mișcare, pentru că riști să ai o mică problemă digestivă.

Fecioară

Te bucuri ca un copil de ziua de de azi, pentru că simți toată dragostea pe care această sărbătoare a scos-o la iveală în perioada asta. Chiar dacă nu ai cea mai frumoasă viață, pentru că și tu ai greutăți, ca toți ceilalți, azi o să simți că e o zi perfectă.

Balanţa

Se va întâmpla o schimbare în viața ta azi, o schimbare care pe termen lung va fi pozitivă, dar pe care familia ta nu o percepe așa acum. Ai răbdare cu cei din jur, vor înțelege, nu vă certați degeaba acum.

Scorpion

E vremea planurilor de viitor. Azi simți că a venit momentul să-ți faci ordine în gânduri și să pui pe hârtie tot ce ai pe suflet. Acum e momentul să-ți analizezi prioritățile și dorințele.

Săgetător

O zi bună se cunoaște de dimineață, iar azi ai cu siguranță o zi grozavă, pentru că ai parte de momente de răsfăț. Ai putea merge la o piscină sau la un spa, ori la o plimbare în aer liber, undeva în afara orașului.

Capricorn

Tot ce ți-ai dorit de aceste sărbători s-a întâmplat, așa că ai încredere că și azi va fi o zi bună. Ai parte de momente romantice în cuplu, de apropiere față de familie și de cuvinte frumoase din partea celor apropiați.

Vărsător

E o zi ca oricare alta, însă pentru tine e o zi specială. Azi te încumeți să îi spui unui om apropiat ce ai pe suflet, durerea ta, iar asta te va pune într-o nouă lumină, din perspectiva acelei persoane.

Peşti

Petreci momente distractive alături de prieteni și ai impresia că totul a meritat, tot efortul, toată munca, toată agitația. Ți-ai putea propune totuși să muncești mai puțin în noul an și să te bucuri mai mult de viață.