Horoscopul zilei de 26 august 2019

Berbec

Probleme la locul de muncă. Vorbește cu șefii și rezolvați-le pe cale amiabilă, nu e rost de scandaluri inutile.

Taur

Deschide-ți sufletul în fața unei persoane care contează cu adevărat pentru tine și eliberează-te de toate frustrările.

Gemeni

Înțelege că lucrurile nu pot sta doar așa cum îți place ție. Azi va trebui să faci un compromis major și să accepți, odată cu asta, că așa e viața, de fapt.

Rac

O inimă frântă nu se vindecă cu una, cu două. Ia-ți timp pentru tine și ignoră orice persoană care e interesată doar de modul în care poate profita de pe urma ta.

Leu

Acceptă că iubirea celor din jur vine în tot felul de feluri și că oamenii sunt diferiți. Până la urmă, ăsta e farmecul nostru, nu?!...

Fecioară

Vrei să ajuți o persoană care nu ți-a cerut ajutorul. Vezi-ți de treburile tale și nu te mai băga în viețile celorlalți.

Balanţa

Simți nevoia de a te confesa. Fă-o dacă inima îți cere asta. Orice ar fi, o persoană apropiată te va înțelege și va accepta adevărul.

Scorpion

O să-i dai o veste bună cuiva azi și o să te bucuri doar pentru că vei vedea niște chipuri fericite în jurul tău. E o zi frumoasă, emoționantă.

Săgetător

Sunt șanse mari să pleci la drum în interes de muncă azi. Poate chiar să se înfiripe o idilă sau o aventură amoroasă între tine și un coleg.

Capricorn

Surprinzi pe cineva cu o veste neașteptată. Viața e mai complicată decât credeai și o să rămâi surprinsă la aflarea unei vești, pe seară. Ai nevoie să fii consolată.

Vărsător

Ai putea simți prea multă presiune la locul de muncă. A venit timpul să închei un capitol important din viața ta și să-ți cauți alt job.

Peşti

Simți nevoia să îi spui ce simți unei persoane... însă răspunsul acesteia nu va fi ca în filmele romantice. Din contră. E posibil ca azi inima ta să se frângă.