Horoscopul zilei de 26 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se simtă rău astăzi și să aibă o stare generală de oboseală, greață, moleșeaslă, însoțită de dureri de cap sau de oase.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de un conflict cu un prieten și în urma scandalului relația să se încheie.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni ies în oraș cu prietenii, fac planuri pe termen lung și pun la cale o surpriză cuiva drag.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se concentrează pe studiu și pe reevaluarea unor calități profesionale. Acolo unde simt că este cazul, nativii se vor orienta către cursuri de perfecționare.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor face niște eforturi mari pentru a intra în posesia unei sume de bani. Este posibil ca nativii să se împrumute la cineva din familie.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor împărți în două mari categorii: prima categorie este cea a nativilor care vor face tot posibilul pentru a se împăca cu partenerul de cuplu și își vor dori ca relația să funcționeze, în timp ce cealaltă categorie va fi cea a nativilor care vor alege să pună punct unei relații care nu mai funcționează.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să nu facă excese de niciun fel, sănătatea fiind pusă la încercare în această perioadă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor petrece clipe de neuitat cu partenerul de cuplu, iar în relațiile unde au existat neînțelegeri, fie va interveni o ruptură, fie legătura se va consolida.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor eddica renovării locuinței sau activităților casnice, vor petrece mai mult timp cu rudele și este posibil să-și ofere ajutorul într-o anume privință.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot pleca într-o scurtă deplasare, probabil în vizită la rude sau la niște prieteni. Perioadă favorabilă pentru comunicare și socializare.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător caută soluții de îmbunătățire a veniturilor și pot fi ușor dezamăgiți de niște răspunsuri nefavorabile venite din partea unor cunoștințe.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au ocazia astăzi să lămurească o situație, să pună la punct o relație, fie cu partenerul de cuplu, fie cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.