Horoscopul zilei de 26 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Berbec

Primești o veste extraordinară azi, care are legătură cu starea de sănătate a unei persoane dragi. Din această stare de bucurie nu vei mai ieși azi, așa că poți profita la maxim să îi bucuri și pe cei din jurul tău cu tot felul de gesturi și cuvinte frumoase. Ești o mică rază de soare azi!

Taur

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Taur

Discuțiile în familie te enervează la culme, pentru că ți se pare că nimeni nu te înțelege și că toți s-au aliat împotriva ta. Încearcă să le explici că ești suficient de matură încât să îți trăiești viața așa cum consideri și că nu e treaba nimănui ce faci tu, de fapt.

Gemeni

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Gemeni

Primești o ofertă de job foarte bună, extrem de bine plătită, dar pentru care ar trebui să faci multe sacrificii... poate chiar să emigrezi. Dacă îți dorești acest job mult, dacă e jobul la care ai visat dintotdeauna, ar trebui să accepți. Altfel, gândește-te bine care sunt sacrificiile și mai ales dacă merită...

Rac

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Rac

Șansele ca azi să visezi cu ochii deschiși la o persoană de care te-ai îndrăgostit săptămâna trecută sunt maxime. Dar ai grijă să nu îi neglijezi pe cei din jurul tău din această cauză sau să nu îți neglijezi treaba. O să-ți pară rău spre seară, când o să realizezi că n-ai făcut nimic și că ai pierdut ziua degeaba.

Leu

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Leu

Bucură-te de o zi plină de aventuri. S-ar putea să mergi undeva în afara orașului, într-o scurtă excursie, în niște locuri pe care nu le-ai mai vizitat niciodată, dar la care visai de multă vreme. O să ai o stare de bine molipsitoare, o să fii cu zâmbetul pe buze și asta o să-ți dea energie și pentru zilele viitoare.

Fecioară

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Fecioară

Dinamica zilei indică faptul că ai putea avea o mică problemă de sănătate, ceva din sfera stomatologică. Mergi la medic de urgență dacă ai o astfel de neplăcere, pentru că dacă amâni, riști ca această problemă să se agraveze. Altfel, spre seară o să ai parte de o surpriză frumoasă!

Balanţa

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Balanță

Azi petreci o zi minunată, în care nu faci altceva decât ceea ce ți-ai propus - să lenevești. Fie că te uiți la tv, fie că te uiți la seriale sau citești o carte bună, ziua ta va fi relaxantă, exact așa cum ți-ai dorit. În sfârșit o să mai uiți și tu de probleme! Bravo ție!

Scorpion

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Scorpion

Degeaba ai impresia că nu ai timp liber. De fapt, ai la fel de mult timp liber ca și toți ceilalți, doar că tu nu știi cum să îți organizezi acest timp. Încearcă să îți planifici mai bine activitățile și vei vedea că o să-ți rămână timp și pentru relaxare. Trebuie doar să treci la fapte și să nu te mai plângi!

Săgetător

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Săgetător

Ai grijă azi la ceea ce spui, pentru că există riscul să vorbești mai mult decât ar trebui, mai ales într-o anumită privință - viața intimă a unei persoane apropiate. Dacă cineva ți-a încredințat un secret, ai grijă de el și nu te apuca să vorbești despre asta în gura mare. Nici ție nu ți-ar plăcea să-ți facă cineva așa ceva.

Capricorn

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Capricorn

Încearcă să vezi lucrurile așa cum sunt azi și nu cum ai tu impresia că sunt. Citești prea mult printre rânduri, iar asta nu e bine. Dacă cineva face un gest frumos, sau îți spune cuvinte frumoase, nu înseamnă că vrea să obțină ceva de la tine. Unii oameni pur și simplu trebuie apreciați pentru ceea ce sunt. Niște oameni frumoși.

Vărsător

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Vărsător

Azi ai ghinion la bani, așa că vezi ce faci în această privință. Altfel, astrele compensează la capitolul amor - o să ai parte de flirturi intense, de cuvinte dulci, poate chiar de o noapte super fierbinte. Cumva, nu te satisface pe deplin nici măcar acest lucru, pentru că pui destul de mare preț pe bani și nu prea reușești să treci peste lipsa lor.

Peşti

Horoscopul zilei de 26 august 2017 - Pești

Ai putea avea o mică aventură de vară azi, cu o persoană pe care o cunoști la o terasă, sau poate ai cunoscut-o deja în vacanță, ori la cumpărături. Flirturile sunt de înțeles, dar ai grijă să nu te îndrăgostești. Nu e persoana potrivită pentru tine, pentru o relație de lungă durată. Ține minte asta!