Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019

Berbec

Se poate ca astăzi să acorzi mai multă importanță decât trebuie prietenilor și din acest motiv să fii tot tu cea care are de suferit pentru că atenția nu este reciprocă. Posibile vești care dezamăgesc îți pot ajunge la urechi.

Taur

Este o zi favorabilă pentru a-ți reface condiția fizică și psihică. Treci printr-o etapă favorabilă ție din toate punctele de vedere și te sfătuim să profiți din plin pentru a te pune în valoare.

Gemeni

Cu toate că de obicei ai idei inspirate, azi s-ar putea să dai greș la capitolul raționament și ca atare să iei niște decizii care te vor defavoriza.

Rac

Poți întâmpina obstacole în obținerea unei sume de bani. Atenție la plăți și încasări! Încearcă să nu acorzi prea multă înceredere prietenilor atunci când vine vorba de zona financiară.

Leu

Ai grijă cu cine intri azi în vorbă și mai ales ce transmiți. Se întrevăd aspecte mai puțin plăcute legate de imaginea ta, de statutul profesional.

Fecioară

Niște obstacole care vin din zona profesoinală îți pot strica starea de spirit. Încearcă să reacționezi cu calm și să acorzi mai multă atenție sănătății. Evită stresul!

Balanţa

Te simți bine, ai energie și simți nevoia să faci cu totul și cu totul altceva decât aveai trecut în plan. Se întrevăd ieșiri în oraș și activități artistice, mers la teatru, film, expoziții.

Scorpion

Te sfătuim să ai mai multă grijă la felul în care comunici cu cei din jur deoarece astăzi sunt favorizate conflictele în familie. Evita discuțiile în contradictoriu!

Săgetător

Este posibil să primești niște vești mai puțin plăcute, destabilizatoare sau care să te dezamăgească, din partea persoanei iubite. Ia totul cu calm și apelează la înțelepciune.

Capricorn

Te poți confrunta cu diferite situații neplăcute șegate de acte, contracte, iar partenerii de afaceri sau colegii de muncă par să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Este o zi favorabilă socializării, plimbărilor în aer liber, excursiilor și detașării de toate situațiile stresante din viața cotidiană cu care te-ai confruntat până acum.

Peşti

Tinzi să visezi mai mult decât de obicei, să-ți lași gândurile să plutească în sfere înalte și să tânjești ca acestea să se reflecte, să se proiecteze în realitate. Știi și tu că va fi destul de greu, așa că rămâi cât poți de mult cu picioarele pe pământ.