Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Berbec

Vei găsi soluții la problemele apărute la muncă și vei fi uimit cât de ușor vei reuși să duci orice sarcină la capăt.

Taur

Posibile discuții cu partenerul de cuplu s-ar putea să apară astăzi, însă dacă veți acționa cu calm și răbdare, s-ar putea să treceți cu bine peste conflict.

Gemeni

Sarcinile gospodărești îți vor acapara mare parte din zi, iar spre seară vei fi surprinsă să observi că încă mai energie. Canalizeaz-o pentru activități recreative în familie.

Rac

Este posibil să începi niște cursuri de perfecționare sau să ai parte de o propunere greu de refuzat pe parte profesională.

Leu

Vei încasa niște bani mult asteptați, însă nu te bucura prea tare. Așa cum vor veni, la fel se vor și duce, căci vei avea de plătit niște facturi.

Fecioară

Reușești să te organizezi foarte bine astăzi, atât în viața personală, cât și la locul de muncă, iar starea generală este una bună. Ești plină de energie și radiezi.

Balanţa

Este posibil să ai parte de o experiență mai puțin plăcută legată de o persoană apropiată. Poate fi vorba de o deziluzie sau o suferință sentimentală.

Scorpion

Pui la cale un proiect pe termen lung și ai alături prieteni de încredere care te vor susține în acest demers. Mai trebuie doar să ai încredere în tine și să profiți de șanse.

Săgetător

Interesul pentru propria ta imagine va crește și vei fi dispusă să faci tot ce-ți stă în putință pentru a impresiona și a te bucura de aprecierea celor din jur.

Capricorn

Este foarte posibil ca astăzi să se ivească o oportunitate de a-ți schimba locul de muncă sau, cel puțin, de a colabora într-un alt domeniu, un domeniu mai creativ decât cel actual.

Vărsător

Activitățile legate de locuință, de acte cel mai probabil, vor avea întâietate astăzi. Spre seară s-ar putea să sărbătorești alături de persoanele dragi o reușită.

Peşti

Dacă astăzi trebuie să semnezi un contract sau să demarezi un nou proiect, încearcă să verifici întocmai termenii și condițiile înainte de a te aventura.