Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019

Berbec

Afli un secret care ți-ar putea schimba viața. Încearcă totuși să nu te folosești de el dacă știi că va afecta negativ viețile mai multor persoane. Fericirea ta nu trebuie clădită pe tristețea altora!

Taur

Veștile bune circulă repede. Ai putea primi o mărire de salariu la care ai visat de multă vreme. Încearcă să negociezi ferm, dar convingător. Ai toate argumentele.

Gemeni

E timpul să spui lucrurilor pe nume. Cine te place, te place așa. Cine nu... nu e treaba ta. Dacă te mai ascunzi mult o să începi să crezi și tu minciunile.

Rac

Simți nevoia de afecțiune, iar asta te-ar putea determina să-i faci o surpriză neașteptată partenerului de cuplu. Încearcă să nu-ți cheltuiești totuși toți banii pe asta.

Leu

Azi s-ar putea să primești o vizită neanunțată, o vizită care îți va întinde nervii la maximum. Străduiește-te să nu cedezi psihic, pentru că nu are rost.

Fecioară

Ai grijă de sănătatea ta pentru că dacă n-o faci tu n-o va face nimeni. Stresul te afectează, așa că a venit momentul să iei o pauză.

Balanţa

Privești lucrurile cu o luciditate de invidiat. E momentul să iei decizia pe care ai amânat-o atâta vreme. Acum, cu mintea limpede, vei lua cea mai bună hotărâre.

Scorpion

Te bucuri de o zi splendidă, în care toate îți ies așa cum visai. Din păcate pentru tine, în familie lucrurile nu merg la fel de bine... cei apropiați simt că i-ai dezamăgit din cauza comportamentului tău. Ai grijă pe viitor!

Săgetător

Te-ai putea întâlni azi cu o persoană super interesantă, super sexy, super seducătoare... ai grijă să nu-i cazi în plasă! Relația aceasta e mai înșelătoare decât ai crede!

Capricorn

Ai mare grijă unde îți pui lucrurile azi pentru că riști să-ți pierzi actele, banii, cheile sau telefonul. Ceva important oricum. Încearcă să nu mai fi cu capul în nori!

Vărsător

E timpul să-i dovedești partenerului de cuplu că într-adevăr te-ai schimbat. Ceea ce susții de multă vreme. Problema e că faptele sunt mai dificil de pus în practică decât sunt vorbele de aruncat în vânt.

Peşti

Un flirt nevinovat se poate transforma într-o aventură periculoasă. Ai mare grijă pentru că te joci cu focul și riști nu numai să suferi tu, dar să îi dezamăgești și pe cei din jur!