Horoscopul zilei de 25 septembrie 2018

Berbec

Bazează-te pe intuiție astăzi și caută să iei deciziile în funcție de acest aspect. S-ar putea ca în prima parte a zilei să te confrunți cu nemulțimiri legate de partea financiară, însă până seara vei reuși să suplinești neajunsurile.

Taur

Stabilește-ți prioritățile încă de la începutul zilei și nu lăsa sarcini nerezolvate, chiar dacă te vei simți constrânsă de timp. Menajează-ți sănătatea și caută să te odihnești mai mult.

Gemeni

Ar trebui să te implici mai mult în problemele ce țin de locul de muncă, chiar să-ți ajuți colegii în rezolvarea sarcinilor urgente. Azi ai ocazia să te pui în valoare și ar trebui să profiți de ea!

Rac

Cu toate că în prima parte a zilei te poți confrunta cu neplăceri și blocaje la locul de muncă, nu trebuie să-ți pierzi cumpătul. Cu calm și răbdare le vei rezolva pe toate, iar seara vei avea ocazia să faci o vizită unor rude sau să fii vizitată de cineva din familie.

Leu

Este momentul să schimbi viteza în relația cu partenerul de cuplu. Dacă până acum ai amânat unele decizii, s-ar putea ca astăzi să fii forțată de contextul astral să alegi o direcție. Încearcă să te odihnești mai mult.

Fecioară

Ești agitată și duci totul la extrem, iar cei din jur s-ar putea să nu fie prea îngăduitori cu tine. Caută să te detașezi de acele situații în care nu poți interveni și ignoră evenimentele cărora nu le poți schimba cursul. Nu totul ține de tine! Relaxează-te!

Balanţa

Începi ziua cu o stare psihică bună și ai energia necesară pentru a-ți finaliza toate sarcinile, însă spre seară buna dispoziție va fi stricată de o discuție foarte serioasă cu partenerul de cuplu. Chiar dacă ți se cere să iei o decizie, nu o lua pe moment, ci dă-ți timp pentru a o analiza.

Scorpion

Niște planuri pot fi date peste cap din cauza unor colegi de muncă, posibil chiar să fie vorba despre o călătorie pe care trebuia să o desfășori în interes de serviciu și care se amână sau anulează. Concentrează-ți atenția mai mult pe familie!

Săgetător

Îți faci reproșuri cu privire la un eveniment petrecut recent și pe care nu l-ai putut controla. Te macină o situație în care nu ai intervenit, însă încearcă să vezi partea plină a paharului și să nu-ți faci mustrări de conștiință gratuite.

Capricorn

Nu stai prea bine la capitolul concentrare și memorare și poți face fără să vrei confuzii grave la locul de muncă care să atragă ironia și acuzele superiorilor. Păstrează-ți calmul și încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu.

Vărsător

Te oferi să rezolvi o problemă, o sarcină la locul de muncă pentru a atrage atenția și admirația superiorilor, însă totul îți poate ieși pe dos dacă te grăbești. Seara ai putea primi o invitație în oraș, dar s-ar putea ca energia scăzută de care dai dovadă să te facă să refuzi.

Peşti

Fă-ți planuri financiare pentru viitor, dar nu investi astăzi sau, cel puțin, nu înainte de a te asigura că riscurile sunt minime. Poți pierde o sumă de bani în urma unei tranzacții neatente, grăbite.