Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Berbec

Comunicarea joacă un rol important pentru tine în această zi, mai ales dacă este vorba despre rezvolvarea unor probleme ce vizează banii. Ești preocupat de obținerea unor câștiguri prin muncă personală așa că nu te baza prea mult pe ceilalți, dacă este vorba de bani. Relația cu străinătatea, persoane aflate peste hotare sau colaborări aflate în derulare, capătă o mai mare importanță pentru tine acum.

Taur

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Taur

Nu duci lipsă de idei, originalitate și dorința de a acumula informații, ba chiar ai ocazia să participi la un concurs, un interviu pe care ai șansa să îl treci cu bine. Totul depinde de calmul și de atenția ta la detalii, fără să îți mai faci tot felul de complexe. Comunici mult dar cu folos, în această zi. În a doua parte a perioadei analizate relația cu persoana iubită este mult mai deschisă, împărtășind proiecte comune și pe termen lung.

Gemeni

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Gemeni

Începi ziua cu o oarecare notă de speranță că evenimentele se vor derula în favoarea ta. Totul este să abordezi oamenii, viața cu mai multă detașare, să vezi latura frumoasă a fiecărui eveniment. Ai ocazia acum să începi un parteneriat important și care se va derula pe termen lung. La sfârșitul zilei ai ocazia să negociezi în favoarea ta pentru a reuși să obții susținere în plan financiar. Poți să primești informații prețioase ce te vor avantaja în carieră.

Rac

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Rac

Încă de la începutul zilei ai ocazia să descoperi unele dedesubturi legate de carieră sau de relația cu superiorii. Nu te baza prea mult pe promisiunile făcute de superiori. Ascultă-ți intuiția și acționeză după cum îți dictează sufletul, mai ales dacă vrei să faci o schimbare care vizează locul de muncă. Ai toate șansele să găsești un job sau să primești o informație importantă despre un post mai bine plătit.

Leu

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Leu

Ești susținut de prieteni în demersurile ce vizează cariera. Ai ocazia să revizuiești un contract, relația cu colaboratorii, un loc de muncă. Există posibilitatea să te deplasezi în străinătate în interes de serviciu sau să începi o afacere importantă peste hotare. Se pot ivi soluții acum de unde te aștepți mai puțin, dacă este vorba de rezolvarea unor divergențe de la locul de muncă.

Fecioară

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Fecioara

Încă de la începutul zilei ești preocupat de propria imagine, de felul în care te percep ceilalți, ce anume trebuie să mai modifici în propria atitudine față de ceilalți oameni. Se pare că nu îi poți împăca pe toți și oricât de mult vei lăsa de la tine tot se va găsi cineva să își exprime măcar o nemulțumire la adresa ta. Ai șansa să obții susținere financiară la momentul potrivit sau poți afla despre o moștenire, venită oarecum pe neașteptate.

Balanţa

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Balanță

Începi ziua simțind chemarea profundă către spiritualitate, de a explora noi dimensiuni ale propriei ființe dar și a lumii în care trăiești. Este o perioadă în care ești preocupat de dezlegarea unor taine, de a explora dincolo de aparențe, ești atras de fenomenele oculte ale existenței, de astrologie, esoterism. Ai ocazia să porți discuții interesante cu un învățător, preot, ghid spiritual sau chiar să participi la un workshop pe teme spirituale.

Scorpion

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Scorpion

Te poți implica acum cu pasiune într-o nouă relație, fiind mult mai senzitiv, intuind cu ușurință nevoile partenerului. Comunici mai mult, mai deschis și sincer cu partenerul de viață, fiind momentul să lămuriți unele probleme ce vizează banii, plățile urgente care trebuiesc făcute. La jumătatea zilei sunt favorizate călătoriile peste hotare. Ai ocazia să începi o nouă relație de amor sau chiar să revină în viața ta o persoană de care nu mai știai nimic.

Săgetător

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Săgetător

Porți discuții destul de intense cu parterul de viață, având legătură cu propriii copii. Ești plin de energie și dorința de a acționa în mai multe direcții fapt care ar putea să te epuizeze peste măsură. Au loc tot felul de schimbări ce vizează cariera, imaginea ta în plan social, apelezi la tot felul de tertipuri, pentru a depăși cu brio provocările.

Capricorn

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Capricorn

Relația cu familia este destul de intensă în această zi. Este tot un du-te-vino între propria casă și locul natal, casa părintească. Este nevoie de suportul tău moral, poate chiar și finaciar în ceea ce privește relația cu părinții. Creativitatea se manifestă cu succes, în această perioadă, totul depinde de cât ești tu dispus să oferi celorlalți, să dai mai departe din talentele, abilitățile, darurile pe care le deții.

Vărsător

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Vărsător

Este multă forfotă în zona studiilor, a comunicării dar și a comerțului și călătoriilor pe distanțe scurte. Începi ziua concentrându-te foarte serios pe rezolvarea unor probleme ce vizează actele, documentele. Sfârșitul de zi se poate dovedi favorabil începerii unor parteneriate sau pentru rezolvarea unor probleme din cadrul relației de cuplu.

Peşti

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2017 - Pești

Știi cum să atragi, în această zi, exact persoanele de care ai nevoie pentru a rezolva probleme ce țin de sănătate sau/și loc de muncă. Ești mult mai ambițios, hotărât, convingător dacă este vorba să obții un împrumut absolut necesar fiind acum un adevărat maestru în arta conversației și a negocierii. Relația cu persoana iubită este mult mai destinsă, reușind să ajungeți la un punct comun.