Horoscopul zilei de 25 octombrie 2019

Berbec

Ai parte astăzi de niște evenimente de natură să-ți ridice semne de întrebare la capitolul principii și concepții despre viață. Fii mai atentă la semnele din jurul tău!

Taur

Îți pui multe întrebări și cauți sensul unor întâmplări din viața ta petrecute relativ recent. Acordă-i mai multă atenție și mai ales fii mai înțelegătoare cu partenerul de cuplu!

Gemeni

Nu te simți în apele tale și o serie de afecțiuni mai vechi se pot manifesta brutal astăzi și-ți pot afecta buna dispoziție. Ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Rac

Poți (re)întâlni o persoană care să-ți pună inima pe jar și sentimentele tale să o ia razna. Nu este favorabil contextul astrologic în acest moment, prin urmare nu te grăbi să te arunci într-o relație.

Leu

Este posibil să fii trasă la răspundere de superiori la locul de muncă. Ai mai multă grijă la acțiunile tale pentru că riscul de a afce greșeli este foarte mare astăzi.

Fecioară

Te închizi în tine și eviți să socializezi cu cei din jur. Nu este exclus să intri într-un conflict de opinii și ar fi recomandat să nu devii agresivă. Dacă nu te simți în stare, mai bine anulează întâlnirile și ieșirile în oraș.

Balanţa

Ai foarte mare grijă la toate actele care-ți trec prin mâini. Fii atentă la ceea ce semnezi pentru că s-ar putea să aprobi o greșeală care mai târziu să se întoarcă la tine și să trebuiască plătită.

Scorpion

Te pui în evidență la locul de muncă și poți primi complimente din partea colegilor. Dacă vei ști să abordezi situația, vei reuși să obții și unele favoruri din partea șefilor.

Săgetător

Treci printr-o stare de melancolie și tristețe, chiar o ușoară depresie am putea spune, dar nu este cazul să intri în panică. Petrece-ți mai mult timp în natură și în compania celor dragi.

Capricorn

Ai toate șansele să intri într-un conflict cu membrii familiei, în special cu cei mai în vârstă care nu-ți împărtășesc ideile și opiniile. Încearcă să fii mai înțelegătoare.

Vărsător

O discuție cu membrii familiei îți poate strica complet buna dispoziție. Vei aduce în prezent situații din trecut cărora să încerci să le găsești o explicație, o scuză, o rezolvare.

Peşti

Niște probleme de sănătate te pot ține în casă astăzi și ar fi recomandat să nu te suprasoliciți absolut deloc. Acceptă situația, odihnește-te mai mult și ai grijă la alimentație!