Horoscopul zilei de 25 octombrie

Berbec

Azi vei căuta soluții si strategii pentru a-ți rezolva și clarifica unele probleme financiare care nu-ți dau pace de câteva zile. Încearcă să-ți faci o listă cu cheltuieli și încasări pentru a ține mai bine evidența banilor.

Taur

Încearcă să nu te cerți cu partenerul tocmai astăzi. Relația voastră merge bine, însă trebuie să înveti să mai lași de la tine. Cateodată compromisurile salvează o relație, iar la tine partea amoroasă este pe val în această perioadă.

Gemeni

Vremea de afară de prost-dispune, insă încearcă să nu te aglomerezi prea tare și nu sta peste program la muncă. Azi ai nevoie de odihnă și de relaxare mai mult ca oricând.

Rac

Partenerul te va surprinde într-un mod plăcut astăzi, fie cu un cadou, fie cu o invitație la cină sau ceva ce te va bucura peste măsură. Deci, nu-ți face planuri pentru diseară și lasă-te cucerită.

Leu

Vremea de afară te influențează peste măsură. Nu ești foarte sociabilă astăzi și cei din jurul tău te obosesc peste măsură. Ia-ti o zi liberă sau învoiește-te și pleaca mai devreme de la job pentru a avea timp să te odihnești.

Fecioară

Azi este ziua în care trebuie să te ocupi de activitățile gospodărești pentru că o să ai un spor ieșit din comun. Nu ar fi rău dacă ți-ai contacta prietenii și le-ai propune o ieșire în oraș.

Balanţa

Ești agresivă și critică cu cei din jurul tău. Dacă vremea de afară nu este pe placul tău, imaginează-ți că și colegii tăi sunt la fel de posomorâți. Încearcă să fii tu cea care zâmbește!

Scorpion

Este posibil să pleci într-o deplasare, probabil cu locul de muncă, sau să fii nevoit sa lucrezi până târziu pentru a-ți duce la bun sfârșit un proiect personal mai vechi.

Săgetător

Vei face tot ce îți stă în putere pentru a ajunge la niste ințelegeri financiare cu colaboratorii, însă pregătește-te că poți întâmpina blocaje si amanari. Nu te frustra și încearcă să gândești pozitiv.

Capricorn

Ai grijă cu cine te anturezi astăzi, căci s-ar putea ca mai târziu această persoană să-ți facă probleme. Încearcă să-ți lărgești cercul de prieteni cu mare grijă.

Vărsător

Ești dezamăgită de prietenii tăi sau de locul de muncă. Ceva din viața ta nu-ți place cum merge și simți nevoia unei schimbări. Analizează și asigură-te ca iei cea mai bună decizie.

Peşti

Discuțiile serioase pe care le ai astăzi cu șefii nu vor duce în direcția dorită de tine, dar nu renunța, însă mai așteaptă. Nu este o perioadă benefică din acest punct de vedere și este de preferabil să mai lași timpul să se scurga.