Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Berbec

Începi să te liniștești psihic și să vezi viața cu alți ochi. Ai ocazia să înțelegi cauza unor frământări avute, unor frici și astfel să le depășești.

Taur

De azi vei începe să vezi cu alți ochi un plan, proiect de viitor și toate temerile avute în acest sens vor începe să se dizolve. O relație de prietenie poate deveni mai apropiată.

Gemeni

Dacă până acum ai avut frici și temeri legate de cariera ta, de o funcție deținută sau pe care o visezi, de azi vei reuși să le elimini și să-ți faci planuri mult mai realiste.

Rac

Este o zi foarte bună pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor sau pentru a susține examene. Vei observa și tu că temerile legate de acest sector se vor dizolva.

Leu

Ai ocazia de a rezolva sau, cel puțin, de a depăși niște temeri financiare. Dacă îți era teamă că nu vei primi un credit, o moștenire sau niște drepturi materiale, bănești, de acum poți răsufla liniștită.

Fecioară

Relația cu partenerul de viață se va clarifica, iar tu vei reuși să depășești niște confuzii, frici, neîncrederi legate de persoana iubită sau de un colaborator, asociat, partener de afaceri.

Balanţa

Dacă până acum colegii de muncă păreau că nu vorbesc aceași limbă cu tine, de azi totul va reintra în normal, iar planurile tale legate de activitatea profesională vor deveni mai realiste, mai realizabile.

Scorpion

Relația cu persoana iubită sau cu copiii s-a aflat într-o perioadă de reevaluare, iar de azi vei avea șansa de a înlătura niște confuzii, niște neîncrederi și nemulțumiri.

Săgetător

Reușești să clarifici o cnfuzie, o situație care vizează fie locuința, fie relașia cu membrii familiei. Zi bună pentru planuri de viitor cu cei dragi sau legate de o mutare, chimbare de domiciliu.

Capricorn

Comunicarea va fi un punct forte al tău și vei reuși, prin dialog, să lămurești multe confuzii și neînțelegeri care te-au măcinat în ultimul timp.

Vărsător

Situația financiară va fi un punct de interes al zilei și vei reuși să clarifici niște îndoieli legate de modul în care ești remunerată sau vei trasa noi reguli legate de felul în care îți administrezi finațele.

Peşti

Este o zi foarte bună pentru tine în care vei observa că o serie de gânduri, frământări, confuzii și neclarități vor începe să se elucideze. Starea de spirit se va îmbunătăți remarcabil.