Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2018

Berbec

Încearcă să nu mai pui la suflet tot ceea ce auzi în jurul tău. Nu te mai consuma degeaba, câteodată oamenii pot fi răutăcioși doar de plăcere.

Taur

Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, atunci începe cu stilul de viață, mai exact cu regimul alimentar și sportul. Nu te arunca în transformări majore pentru că există șanse să clachezi.

Gemeni

Cineva din familie îți poate da o veste neașteptată care să te bucure și să-ți schimbe percepția despre un anumit eveniment, o anume situație sau persoană.

Rac

Nu reușești să ajungi la o înțelegere cu un asociat, partener de afaceri și te vei enerva peste măsură. Sfatul nostru este să reprogramezi discuția către finele lunii și să nu semnezi nimic în acest moment.

Leu

Ai ocazia să porți o discuție foarte serioasă cu partenerul de viață cu privire la planurile de viitor pe care le aveți împreună. Este posibil să aduceți în discuție mărirea familiei și schimbarea locuinței.

Fecioară

Este momentul să te relaxezi mai mult și nu ți-ar strica să ieși în natură, să te plimbi sau chiar să faci o scurtă excursie în locuri dragi.

Balanţa

Cineva din familie te poate surprinde cu o vizită neașteptată și astfel să-ți dai toate planurile peste cap. Încearcă să ignori programul făcut și să te bucuri de compania avută.

Scorpion

Ai tendința de a cheltui peste măsură astăzi, așa că evită să ieși la shopping sau, cel puțin, fă-o cu o sumă mică de bani în buzunar.

Săgetător

Nu este momentul să dai bani cu împrumut și nici să-ți faci datorii. Este posibil să le returnezi cu dificultate.

Capricorn

Simți nevoia să te desprinzi de niște tipare vechi care ai observat că nu mai funcționează. Pentru a fi sigură de reușită, roagă-ți partenerul de cuplu să te susțină.

Vărsător

Simți nevoia să te îndrepți către spiritualitate și să cerni niște concepții și principii de viață cu care nu te mai identifici. Nu te lăuda în gura mare, ci fă schimbarea în interoirul tău!

Peşti

Ai tendința de a fi usor posesivă cu persoana iubită și acest aspect va aduce tensiuni în cuplu. Lasă deoparte geloziile nefondate și reproșurile neconstructive.