Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2017

Berbec

Niște prieteni îți pot face o surpriză majoră astăzi, așa că pregătește să o întâmpini cum se cuvine. Până atunci te vei preocupa intens de amenajarea sau reamenajarea locuinței, probabil faci niște mici investitii în aparatură electrocasnică, o draperie nouă sau, poate, o canapea.

Taur

O ieșire din casă îți va prinde bine și te va mai deconecta de la agitația de peste săptămână, însă ai grijă să nu intri în conflict cu persoanele cu care alegi să-ți petreci timpul liber. Oricum, vei fi foarte sociabilă și vei reuși să captezi atenția tuturor.

Gemeni

Astăzi te preocupi foarte mult de felul în care arăți și vrei să faci niște mici schimbări la capitolul garderoba si look, prin urmare te-ar încânta peste măsură să mergi la shopping în mall sau sa-ți petreci jumătate de zi pe scaunul hairstylist-ului.

Rac

Ești dezamăgită de un prieten pe care tu l-ai ajutat și sprijinit atunci când a avut nevoie, iar acum el îți întoarce spatele sau, cel puțin, este indiferent la problemele tale. Învață să nu oferi gândind că vei primi înapoi, ci dăruiește fără a aștepta nimic în schimb.

Leu

Nu alerga după doi iepuri pentru că nu vei prinde niciunul, în niciun caz astăzi când ești foarte superficială și lipsită de interes față de cei din jurul tău. Dacă alegi o ieșire în oraș cu fetele, nu o anula pentru ca iubitul tău vrea să vedeți un film împreună.

Fecioară

Dacă vei pleca într-un city-break sau într-o scurtă călătorie in jurul orașului, fă-ți bagajul corespunzător pentru că atât de mult s-ar putea sa-ți placă, încât să nu mai vrei să te întorci, cel puțin nu prea curând.

Balanţa

Chiar dacă nu-ți plac schimările bruște care-ți dezechilibrează talerele, înarmează-te cu nervi puternici, deoarece cineva ți-ar putea da planurile de weekend peste cap și nu o dată, ci chiar de două ori. Încearcă să vezi partea frumoasă a situației și bucură-te de zilele tale libere.

Scorpion

Nu reușești să te relaxezi așa cum ar trebui pentru că îți zboară gândul la proiectele de la muncă și ai vrea să găsești o modalitate de a le finaliza mai repede. Însă, nu este o soluție să-ți pierzi ziua liberă pentru ceva ce oricum vei rezolva în timpul săptămânii viitoare.

Săgetător

Te mobilizezi și reușești să termini în timp util ceea ce ți-ai propus pentru ziua de azi. Un prieten s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău, iar tu vei fi acolo, răspunzând prezent la cererea acestuia. Pe de altă parte, unii nativi pot intra într-un proiect colectiv care să le acapareze toată atenția.

Capricorn

Dacă i-ai obișnuit pe toți că tu întotdeauna cedezi, că tu ierți și treci peste certuri și cuvinte dure, astăzi ești pregătită să întorci foaia și să-i pui la punct pe cei din jurul tău care au impresia că pot profita de bunătatea ta.

Vărsător

Ești cu capul în nori toată ziua, filosofezi și visezi cu ochii deschiși. Este adevărat că unele dorințe se vor transforma în planuri de viitor, pe unele le vei pune imediat în aplicare, iar altele se vor transforma în praf, însă este important să nu uiți să revii cu picioarele pe pământ.

Peşti

Încearcă să nu arunci cu banii pe distracții de sâmbătă seara, căci s-ar putea să-ți dezechilibrezi grav bugetul și în următoarea săptămână să intri în depresie din cauza asta. Chiar dacă simți că te sufoci, nu ieși din casă cu prea mulți bani în buzunar.