Horoscopul zilei de 25 martie 2020

Berbec

Poți demara o acțiune care să-ți aducă niște beneficii personale sau profesionale ulterioare. Ai mai multă încredere în tine, dar nu sfida autoritatea din viața ta!

Taur

Este momentul să dizolvi niște temeri și frici și să iei frâiele în mână. Ai activități care te așteaptă și nu ai niciun motiv să-ți plângi de milă.

Gemeni

Poți fi destul de directă în dialogul cu prietenii și-i poți deranja. Nu ți-ar strica puțină diplomație și o doză de înțelepciune.

Rac

Nu te impune cu forța nici în familie și nici la locul de muncă pentru că riști să dai naștere unor contraatacuri care te vor epuiza.

Leu

Ai senzația că cineva încearcă să te mintă, să te păcălească, să-ți ofere niște informații false. Încearcă să vezi situația și din alt unghi. Poate nu e chiar așa și este doar o părere deformată a ta.

Fecioară

Poți rezolva o situație cu un credit, poți obține o amânare sau o reeșalonare a creditului, o micșorare a ratei.

Balanţa

Un partener de afaceri, colaborator, asociat poate veni cu o soluție foarte bună la situația prezentă. În plan sentimental încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ.

Scorpion

Noutățile legate de muncă te pot obosi peste măsură. Te simți suprasolicitat, aglomerat de sarcini și responsabilități. Nu ezita să te odihnești corespunzător și ai mai multă grijă la alimentație.

Săgetător

Te îndrăgostești pe zi ce trece de persoana iubită și chiar te poți lăsa dus de val și poți face declarații de dragoste siropoase. Vezi însă să nu faci și promisiuni mărețe pe care să nu le poți onora.

Capricorn

Nu vrei sub nicio formă să accepți autoritatea cuiva, fie că este părinte, fie șef sau partener de afaceri. Dă dovadă de înțelepciune și evită să încalci regulile dacă ești la volan!

Vărsător

Evită pe cât posibil deplasările astăzi și amână orice negociere, semnare de contract. Cel mai bine este să-ți verifici niște documente și să te asiguri că ai toate informațiile la îndemână într-un demers.

Peşti

Dacă ești tentată să te lași prinsă într-o afacere ce promite câștiguri rapide și nebănuite, îți garantăm că te vei alege cu bani pierduți și doar atât. Evită speculațiile financiare!