Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Berbec

Îți poți face niște planuri legate de o călătorie, posibil chiar să-ți cumperi biletele de vacanță, să-ți faci rezervarea la un hotel și să stabilești itinerarul. O serie de nativi se pot înscrie la noi cursuri.

Taur

Dacă te afli într-un proces, partaj, litigiu  poți obține un răspuns favorabil care să fie în avantajul propriilor tale interese. Unii nativi pot avea parte de discuții legate de o moștenire sau discuții cu persoana iubită legate de banii la comun.

Gemeni

Ai marea oportunitate de a semna un contract avantajos, un proiect care să te propulseze în carieră sau care să-ți îmbunătățească remarcabil veniturile în viitorul apropiat.

Rac

Te simți foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și șansele de a ameliora, de a vindeca o afecțiune cu care te-ai confruntat până acum sunt foarte mari.

Leu

Este momentul să faci o schimbare legată de stilul de viață. Poate ar trebui să încerci să mănânci mai sănătos, să ai mese regulate și chiar să te apuci de sport, de antrenamente la sală sau jogging. Nu ignora odihna!

Fecioară

Te preocupi să finalizezi o vânzare. Posibil să fie vorba de un imobil, o casă sau teren, dar și de un bun material, bun de patrimoniu pe care-ți dorești să-l valorifici.

Balanţa

Te preocupi de obținerea unor semnături, unor aprobări și avize, a unor adeverințe. Unii nativi se pot stresa pentru legalizarea unor acte. Nu sunt excluse scurte deplasări în acest scop.

Scorpion

Este posibil să intri în conflict cu superiorii din cauza unor clauze contractuale care nu-ți convin sau din motive financiare. Se întrevăd nemulțumiri legate de salariu.

Săgetător

Începi să vezi viața cu alți ochi, mai ales din punct de vedere profesional și astfel vei reuși să te eliberezi, să te îndepărtezi de stresul de la locul de muncă. Vei observa că randamentul va crește dacă nu te mai lași presată de factori exteriori.

Capricorn

S-ar putea să ai parte de surprize plăcute din partea persoanelor din jur. Pe de altă parte, te anunțăm că vei fi pusă în situații, vei trece prin evenimente inexplicabile de natură să-ți ridice niște semne de întrebare.

Vărsător

Este o zi bună pentru a ieși cu prietenii, pentru a te distra, a socializa și a lega noi relații. În anturajele vechi pot apărea tensiuni ușoare și discuții în contradictoriu din cauza unor planuri făcute și nerespectate.

Peşti

Ai șansa de a te face remarcată într-un dialog, posibil chiar într-un discurs public. Din punct de vedere profesional traversezi o etapă favorabilă ascensiunii, afirmării.