Horoscopul zilei de 25 martie 2018

Berbec

Dedici ziua de azi relaxării şi socializării. Ai întâmpinat destule probleme săptămâna aceasta, drept urmare azi simţi nevoia să te retragi puţin şi să fii alături doar de familie şi de prietenii apropiaţi. Îţi descarci sufletul, iar asta te face să te simţi mai bine.

Taur

Azi ai planuri mari. Pui la cale o vacanţă, care chiar dacă nu se va întâmpla în viitorul foarte apropiat, te entuziasmează nespus şi te mobilizează într-un fel în care nimic altceva nu o face. Te simţi bine şi ţii să le spui tuturor asta.

Gemeni

Ziua de azi pare că începe destul de prost, cu un mic conflict în familie sau cu o ceartă cu un prieten apropiat, dar partea bună este că starea aceasta de nervozitate nu durează prea mult şi spre după-amiază reuşeşti să-ţi găseşti din nou liniştea.

Rac

Ai multe de făcut azi, dar pentru că ieri te-ai odihnit suficient, ai toată ziua la dispoziţie pentru a-ţi face ordine în casă, în gânduri, în listele cu lucruri pe care le ai de rezolvat săptămâna următoare. Se vede pe chipul tău că ai început o nouă etapă în viaţă, una mult mai organizată.

Leu

Azi te hotărăşti să laşi gândurile negative în urmă şi să te concentrezi doar pe ceea ce e bun şi frumos în viaţa ta. Ai o zi liniştită, în care te gândeşti la viitor şi la tot ce presupune acesta.

Fecioară

Vremea de afară te influenţează direct, drept urmare nici azi nu eşti prea veselă, dar reuşeşti totuşi să-ţi găseşti echilibrul emoţional alături de partenerul de cuplu, care te susţine, te motivează şi îţi oferă dragostea de care ai atâta nevoie.

Balanţa

Se spune că o zi bună se cunoaşte de dimineaţă, dar oare la fel se întâmplă şi cu o zi proastă? Mercur retrograd nu te lasă deloc în pace şi te face să fii mai morocănoasă ca oricând. Conflictele cu cei dragi ar putea începe de la primele ore ale zilei, dar dacă ştii să faci compromisuri, poate că o să scapi de aceste neplăceri.

Scorpion

Încerci să te relaxezi azi, dar chiar şi aşa, o mulţime de lucruri pe care nu le-ai terminat îţi distrag atenţia de la starea ta de relaxare... Simţi că trebuie să faci ceva, drept urmare n-o să leneveşti prea mult şi o să treci la treabă, ca de obicei.

Săgetător

Azi îţi dedici întreaga zi lucurilor care îţi fac plăcere, care te fac să te simţi bine fizic şi psihic. Poate că citeşti o carte bună, poate că mergi la sala de fitness sau poate că te relaxezi acasă, la un film. Oricum ar fi, ai însă o zi bună, extrem de relaxantă.

Capricorn

Astăzi îţi dedici ziua lucrurilor pe care le ai de făcut prin casă sau pentru casă. Dacă te-ai hotărât să redecorezi sau să schimbi măcar o piesă de mobilier, azi s-ar putea să mergi la cumpărături. Ai grijă însă în ce investeşti, pentru că Mercur retrograd te îndeamnă la investiţii proaste.

Vărsător

Ziua de azi îţi aduce relaxarea de care aveai atâta nevoie, dar pentru că lucrurile nu pot fi numai roz în viaţa ta, spre după-amiază Mercur retrograd îşi trimite energia negativă în calea ta şi e posibil să te cerţi cu cineva.

Peşti

Ai toate şansele ca azi să ai parte de o zi liniştită, în care nu vei vrea să ieşi din casă sau să socializezi prea mult. Relaxează-te, încarcă-ţi bateriile, pentru că te aşteaptă o săptămână plină.