Horoscopul zilei de 25 mai 2019

Berbec

S-ar putea să ai parte de o ceartă serioasă cu un prieten apropiat sau cu o persoană din anturaj. Posibil ca principiile diferite să fie vinovate de tensiuni. Limitează-te la a zâmbi și treci mai departe.

Taur

Ai parte de surprize și întâmplări neașteptate, neprevăzute legate de activitățile zilnice sau de un plan, de o călătorie. Oricum, balanța tinde să se încline către bucurii și distracții.

Gemeni

Îți vin idei ingenioase, revoluționare, însă s-ar putea să nu ai și resurseșe necesare pentru a le pune în practică. Nu ignora relaxarea și odihna.

Rac

Poate este momentul să-ți schimbi strategia cu privire la bani, la modul de administrare. Este posibil să fii pusă într-un context în care să trebuiască să cheltui mai mult decât aveai planificat.

Leu

Vei fi surprinsă de ceea ce vei auzi astăzi în urma unui dialog. Poți afla secrete sau ți se pot revela răspunsuri la întrebări pe care evitai să le pui.

Fecioară

Te sfătuim să te odihnești mai mult și să eviți activitățile suprasolicitante, mai ales dacă sunt de natură profesională și-ți pun psihicul la treabă.

Balanţa

Este o fi favorabilă relaxării și vei reuși, mai ales dacă-ți petreci timpul în natură, alături de cei dragi, să-ți reechilibrezi talerele.

Scorpion

Te dedici chestiunilor gospodărești, faci curățenie, reorganizezi și reamenajezi casa, gătești. Este o zi favorabilă petrecerii timpului alătui de cei dragi.

Săgetător

Dacă alegi să pleci într-o călătorie astăzi, te sfătuim să fii foarte prudentă la drum, la traseul ales, la condițiile meteo, la oferta achiziționată, dacă este vorba de un sejur.

Capricorn

Nu este exclus să primești un telefon de la locul de muncă sau de la un partener de afaceri și astfel să-ți anulezi niște planuri pentru a rezolva a rezolva o chestiune profesională care nu suportă amânare.

Vărsător

Te poți mândri cu o stare de spirit foarte bună. Ai chef de distracție, de participat la petreceri și vei avea parte de multă energie în acest sens.

Peşti

Nu treci printr-o stare psihică prea bună și nici sentimental nu ai parte de susținere. Te sfătuim să nu iei decizii astăzi și să cauți să vezi partea plină a paharului.