Horoscopul zilei de 25 mai 2018

Berbec

Cu Luna pe casa cuplului, vei simți nevoia de a-ți petrece mai mult timp cu partenerul și de a-i face surprize. Vei dori să-l răsfeți mai mult și să-i faci pe plac în toate, însă evită să intri în discuții legate de banii deținuți în comun.

Taur

Fii atentă la ceea ce se vorbește în jurul tău pentru că șansele de a afla un secret sau o informație care să te ajute ulterior în demersurile tale sunt foarte mari.

Gemeni

Ai tendința de aventură, de a te arunca în relații pasagere, de a flirta și a seduce, însă dacă ești într-o relație, ține cont că totul ar putea ieși la suprafață.

Rac

Se cere atenție deosebită în dialogurile pe care le porți cu cei din jurul tău, comunicarea nefiind chiar punctul tău forte astăzi. Ai tendința de a te certa cu cei din jur și poți dezvolta adevărate scandaluri cu repercusiuni în viitor.

Leu

O persoană cu funcție îți poate face o propunere interesantă și ar fi bine să te arăți deschisă colaborării, cu atât mai mult cu cât dorești să-ți schimbi locul de muncă.

Fecioară

Dacă ți-ai propus să ceri o mărire de salariu, astăzi este un moment bun să inițiezi această discuție, însă cu precauție și fără iz-ul acela de mândrie specific. Te preocupă partea financiară și trebuie să începi să iei atitudine.

Balanţa

Încearcă să nu intri în conflicte cu șefii astăzi. Este posibil să simți o presiune din partea superiorilor și să se răsfrângă asupra ta niște sarcini care nu-ți aparțin, dar încearcă să abordezi relația cu calm și diplomație.

Scorpion

Este o zi favorabilă susținerii de examane și teste și șansele de a le trece cu brio sunt mari. De asemenea, este posibil să fii investit într-o funcție sau să ți se recunoască meritele într-un proiect în care te-ai implicat trup și suflet.

Săgetător

Niște prieteni pe care nu i-am mai văzut de multă vreme sau niște cunosștințe îndepărtate îți pot face o ofertă avantajoasă pe parte profesională. Este posibil să te implice într-un proiect care să-ți rotunjească veniturile considerabil.

Capricorn

Te ocupi de locuință, de reamenajare sau curățenie, însă aspectul cu adevărat important al zilei te aduce într-o zonă de răazboi cu partenerul. S-ar putea să nu cădeți de comun acord în privința modificărilor.

Vărsător

Energia de care dai dovadă la locul de muncă te ridică pe cele mai înalte trepte în fața colegilor care te vor invidia pentru capacitățile tale. Rezolvi sarcinile rapid și eficient și te poți face admirată inclusiv de către șefi.

Peşti

O discuție cu partenerul legată de bani s-ar putea să-ți strice buna dispoziție complet. Încearcă să nu te lași copleșită de tonul vocii sale și abordează situația cu diplomație. Întotdeauna vina este undeva la mijloc. Ține cont de asta!