Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2019

Berbec

Așteaptă-te la surprize, mai ales în sectorul amoros. Te-ai putea îndrăgosti de cineva și ți-ai putea trăda partenerul, din păcate. Ai grijă, pentru că te joci cu focul, și sunt șanse mari să regreți deciziile luate azi.

Taur

Azi ai putea să suferi din dragoste, dar fără să ai un motiv foarte bun. Fie sunt doar niște bănuieli de-ale tale, fie primești niște informații false, cert e că riști să faci scandal degeaba. Măcar verifică informațiile, dacă îți bazezi reproșurile pe niște informații.

Gemeni

Veștile bune circulă repede, iar tu ai putea primi azi niște vești grozave! O ieșire din oraș, o scurtă vacanță apare azi în opțiunile tale, fără să fi planificat ceva în acest sens. Bucură-te de ceea ce astrele îți scot în cale și spune DA, nu mai sta pe gânduri!

Rac

Azi nu prea ai chef nici de muncă, nici de socializare. Încearcă să păstrezi totuși discuțiile într-o notă plăcută, nu deveni irascibilă sau antisocială. Uneori e bine să-ți păstrezi opțiunile deschise fără un motiv anume.

Leu

Discuțiile profunde sunt avantajate azi. Mărturisirile intime, dezvăluirile de tot felul și secretele apar azi în viața ta, spuse mai degrabă de alții, însă te impresionează și își lasă amprenta asupra ta.

Fecioară

Micile probleme de comunicare te pot afecta azi, la modul că ai putea înțelege greșit niște lucruri și te-ai putea supăra... degeaba. Încearcă să nu-ți faci inimă rea dacă nu știi toate detaliile despre o situație și oricum nu mai pune totul la suflet.

Balanţa

Azi beneficiezi de toată bunăvoința astrelor și ai nenumărate opțiuni, însă cea care te va atrage cel mai mult e posibil să nu fie pe gustul partenerului de cuplu. Discută deschis cu jumătatea ta și luați o decizie care să vă mulțumească pe amândoi.

Scorpion

Primești un sfat bun azi, sfat care ți-ar putea influența acțiunile de acum înainte pentru multă vreme. Persoana care îți va da acest sfat e o persoană care ocupă un loc special în inima ta, o persoană care îți e extrem de dragă și care îți vrea doar binele.

Săgetător

Un flirt nevinovat s-ar putea transforma azi într-o aventură periculoasă. Nu-ți risca relația de lungă durată sau reputația pentru o persoană pe care abia ai cunoscut-o. E în regulă să flirtezi, în cel mai rău caz, dar nu e deloc în regulă să-ți rănești partenerul de cuplu când știi cât te iubește.

Capricorn

Azi profiți de situație și îi mărturisești partenerului de cuplu un secret bine păstrat ani de-a rândul. Reacția sa va conta mult pentru tine și mai ales pentru deciziile pe care le vei lua de acum încolo.

Vărsător

Primești informații foarte prețioase legate de un loc de muncă sau de o oportunitate de carieră. Vrei să profiți la maximum de ceea ce afli azi, așa că o să fii tentată să iei decizii pripite. Să știi însă că acestea nu sunt deloc favorizate azi. Înainte de a lua hotărâri care te vor afecta pe termen lung, analizează bine situația.

Peşti

Ai șanse mari de a primi bani azi. Bani pe care fie i-ai dat cu împrumut și se întorc la tine, fie i-ai investit și acum își arată rezultatele... cert e că sunt niște bani la care nu te așteptai, dar dintr-o dată week-end-ul tău arată mult mai bine!