Horoscopul zilei de 25 februarie 2019

Berbec

Te sfătuim să ai mare grijă la tot ce ține de bani. Fii atentă unde-ți pui portofelul, cine are acces la conturile tale și cui îi acorzi încrederea ta. Este foarte posibil să pierzi o sumă de bani sau să-ți fie furată.

Taur

Poți intra în conflicte cu partenerul de viață din motive pe care altă dată le-ai fi ignorat. În cel mai fericit caz, totul se poate reduce la o simplă discuție în contradictoriu, prin urmare te sfătuim să nu duci totul la limita extremă doar pentru a vedea ec se întâmplă. Nu este momentul să-ți testezi iubitul!

Gemeni

Nu te simți în largul tău la locul de muncă și poți intra cu ușurință în conflicte cu colegii și superiorii, mai ales dacă ți se cere să stai peste program sau să îndeplinești niște sarcini care nu sunt în fișa postului.

Rac

Dai dovadă de o sensibilitate și o emotivitate remarcabile care te pot ajuta să-ți exprimi mai ușor talentele native. Este un moment bun pentru a te pune în valoare prin prisma activităților creative și artistice.

Leu

Te sfătuim să ai grijă la locul de muncă, la modul în care îți expui punctul de vedere sau îți susții poziția într-o ședință, într-o confruntare cu partenerii de afaceri, șefii sau colaboratorii.

Fecioară

Dacă ai te susținut examene, teste, interviuri, te sfătuim să fii foarte atentă și să gândești de două ori înainte de a da un răspuns. De asemenea, este un moment dificil pentru persoanele care susțin discursuri publice, ședințe, seminarii și orice fel de activități care cer un dialog în fața unei mase de oameni.

Balanţa

Te sfătuim să ai grijă la tot ce ține de bani, indiferent că este vorba de plăți, încasări sau contracte. Pot apărea greșeli, erori de calcul și poți întâmpina fel și fel de blocaje în acest sens. Posibile discuții tensionate cu partenerii de afaceri.

Scorpion

Dai dovadă de o bună capacitate de concentrare și memorare, iar răbdarea și bună voința ta sunt la cote înalte. Toate aceste calități te pot ajuta să-ți finalizezi cu succes planurile și proiectele de la locul de muncă.

Săgetător

Începi să faci o reevaluare tăcută a prietenilor, colegilor de muncă, dar și a activităților profesionale cu scopul de a vedea ce te împiedică să evoluezi personal și profesional.

Capricorn

Te sfătuim să pui mai mult preț pe imaginea ta profesională, pe felul în care te văd angajații, superiorii și partenerii de afaceri și acolo unde este cazul să încerci să menții distanța și să impui respect.

Vărsător

Este posibil să te simți acaparată de sarcinile de la locul de muncă și în unele momente chiar să simți că clachezi. Nici răbdarea, energia și intuiția nu sunt de partea ta, iar capacitatea de concentrare este aproape nulă. Poate ar trebui să te odihnești mai mult și să te stresezi mai puțin pentru cei din jur.

Peşti

S-ar putea să întâmpini unele blocaje în demersurile profesionale pe care le întreprinzi vizavi de niște instituții. Asigură-te că dacă ai trimis un CV, acesta va ajunge la destinație sau că ai înțeles întocmai programul de lucru cu publicul sau ora la care trebuie să te prezinți la o ședință, un interviu, un examen.