Horoscopul zilei de 25 februarie 2018

Berbec

Începi ziua cu multă bună dispoziţie, pentru că e duminică şi mai ai puţin timp pentru a te relaxa şi pentru a-ţi reîncărca bateriile. Totuşi, vremea de afară te va indispune când va fi momentul să ieşi afară din casă pentru nişte treburi legate de cămin.

Taur

Eşti cu capul în nori azi şi visezi la vacanţa de vară sau poate chiar şi mai departe de-atât. Astrele îţi dau o stare de melancolie, de visare... ai vrea să rămâi aşa până seara, dar treburile casnice te trezesc la realitate.

Gemeni

Astăzi ai şanse mari să găseşti un obiect de valoare sau o sumă de bani pe-afară, într-un loc cu totul neaşteptat. O să încerci să returnezi ceea ce găseşti, dar fără şanse de succes.

Rac

Azi ai multe de făcut, dar între toate aceste lucruri nu uiţi să te bucuri de compania persoanei iubite, de momentele pe care le petreceţi împreună şi de micile surprize. Spre seară, cel mai probabil veţi merge undeva unde vor fi mulţi oameni.

Leu

Te tentează azi ideea de a pleca din oraş într-o scurtă aventură, dar poate că ar fi mai bine să nu părăseşti casa. Vremea nu e una favorabilă, iar astrele indică faptul că ai risc de accidentare.

Fecioară

Te bucuri azi de o zi perfectă în compania partenerului de cuplu. O să te relaxezi, o să te distrezi, o să faci şi lucruri utile, treburile de zi cu zi din casă, dar spre seară oboseala o să-şi spună cuvântul. Vei adormi ca un bebeluş.

Balanţa

Ziua de azi e una perfectă pentru socializare, aşa că ieşi undeva cu partenerul de cuplu, cu familia sau cu prietenii sau invită-i pe la tine. O să te distrezi la maxim şi o să îţi încarci bateriile pentru săptămâna care vine.

Scorpion

Azi ai o zi plină de zâmbete, de poveşti, de energie bună. Eşti relaxată, eşti calmă şi eşti pregătită total pentru o nouă săptămână plină la serviciu. Familia te apreciază mai mult ca oricând.

Săgetător

O zi bună se cunoaşte de dimineaţă, iar tu începi ziua cu veşti bune şi gesturi tandre. Relaţia de cuplu merge mai bine ca oricând, iar asta vă apropie şi mai mult şi vă face un cuplu de invidiat.

Capricorn

E o zi bună pentru întâlniri, drumuri scurte şi rezolvat probleme care ţin de casă. Nu pleca la drum lung şi nu face promisiuni azi, pentru că cel mai probabil nu vei reuşi să te ţii de ele.

Vărsător

Când credeai că relaţia ta de cuplu nu mai are nicio şansă să revină pe drumul cel bun, iată că astrele intervin azi, iar tu te reapropii de persoana iubită. Comunicarea vă va ajuta să vă regăsiţi, dar numai dacă amândoi vreţi asta.

Peşti

Chiar dacă în prima parte a zilei lucrurile nu par să meargă extraordinar, iată că spre după amiază totul revine la normal şi tu îţi regăseşti zâmbetul. O să ai o zi destul de bună, marcată de o veste importantă.