Horoscopul zilei de 25 decembrie 2019

Berbec

Dacă vei avea mai multă încredere în tine, vei reuși să-ți îndeplinești o dorință astăzi, să-ți atingi un vis. Te vei face remarcată la masa de Crăciun și poți primi complimente.

Taur

Eviți să vorbești astăzi despre subiectele sensibile care știi că-ți pot deschide răni adânci, însă vei observa că întocmai credința ta va fi cea care-ți va vindeca sufletul.

Gemeni

Rugăciunea și momentele de sinceritate pe care le ai cu tine vor fi combustibilul unei stări de spirit de invidiat. Vei pune pasiune și patos în tot ceea ce vei face astăzi. Chiar vei avea un Crăciun fericit!

Rac

Va fi mai greu să-ți exprimi emoțiile astăzi, însă asta nu înseamnă că rămâi indiferentă la dialogurile de la masa de Crăciun. Zâmbește mai mult și răspunde cu o glumă provocărilor.

Leu

Vei reuși să organizezi masa de Crăciun mai bine decât te așteptai și toți invitații îți vor face complimente. Chiar dacă te vei simți mai obosită către finele zilei, efortul tău a meritat.

Fecioară

De la dragoste la ură și de la extaz la agonie, - cam așa am putea caracteriza starea ta de spirit de astăzi. Ba te bucuri de cadouri, ba critici noua rețetă de Crăciun, ba faci un compliment, ba faci o critică subtilă. Ai noroc că cei dragi îți înțeleg toanele.

Balanţa

Te lași copleșită de emoții, de amintiri din copilărie, de sentimente de dor, mai ales dacă părinții nu-ți sunt aproape, însă vei încerca să pari echilibrată și responsabilă de stările tale.

Scorpion

Azi vei simți să taci mai mult ca niciodată, să analizezi ce se petrece în jurul tău și să te bucuri în sinea ta. Îți va fi aproape imposibil să-ți manifești sentimentele, dar asta nu înseamnă că nu le ai.

Săgetător

Dacă Universul te pune astăzi la încercare într-un context financiar, ai face bine să nu cedezi. Posibil ca cineva să-ți ofere o sumă de bani în schimbul unui serviciu, însă nu uita că este Crăciunul și se petrece în familie.

Capricorn

Cu Luna în semnul tău vei fi plină de viață, de energie și chef de petrecere. Posibil să te simți mai responsabilă față de cei din jur, mai ales dacă sunt invitații tăi, însă nimic nu-ți poate strica buna dispoziție de astăzi.

Vărsător

Simți că sufletul tău se inundă de bucurie și liniște. Posibil să afli o veste bună care să te bucure peste măsură, însă vei păstra pentru tine entuziasmul momentului.

Peşti

Cineva îți poate face o promisiune măreață astăzi, însă ar fi bine să nu te entuziasmezi prea repede. Nici tu, la rândul tău, nu face promisiuni pe care nu le poți ține, chiar dacă ești cuprins de euforia Crăciunului.