Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Berbec

O zi perfectă, exact așa cum visai. Uiți de muncă, de responsabilități, de probleme și te refugiezi în sânul familiei, acolo unde este cel mai bine. Spre seară, ai putea avea parte de o surpriză.

Taur

Vești importante apar azi. Chiar dacă nu aveai niciun plan de sărbători, și voiai doar să petreci alături de familie și prieteni, uite că azi asta s-ar putea schimba. E posibil să-ți închei mai devreme vacanța... pentru o altă vacanță!

Gemeni

Te bucuri și mulțumești pentru tot ce ai. Te simți un om împlinit de sărbătorile acestea, poate mai mult ca oricând. Ai o liniște aparte în suflet și tot ce îți dorești e să păstrezi sentimentul acesta cât mai mult timp...

Rac

Azi te bucuri de liniște în jur, doar că în mintea ta ar putea fi o mică furtună. Ceva nu-ți dă pace, deși e Crăciunul, și te gândești dacă ar fi bine sau nu să iei o decizie importantă.

Leu

Ai parte de sărbători frumoase alături de cei dragi, însă tot va trebui să faci niște lucruri legate de muncă. Da, chiar și azi, în ziua de Crăciun... Din fericire, rezolvi totul repede și te întorci la relaxare.

Fecioară

Azi simți că ți-e dor de o persoană din trecutul tău, dar nu știi dacă ar fi bine să îi spui asta sau nu... Oricum ai face, astrele vor hotărî în final dacă vă vor aduce împreună din nou sau dacă drumurile voastre s-au separat definitiv.

Balanţa

Primești vești bune azi, vești legate de viața ta personală, de cercul tău social. Poate că prietenii îți dau o veste importantă sau poate că familia îți spune că a luat o hotărâre majoră - pozitivă - în lipsa ta.

Scorpion

Te bucuri de ziua de azi, pentru că n-ai mai petrecut de mult timp în familie, să stați toți la masă, să povestiți, să vorbiți despre planurile și dorințele voastre. Ceva îți spune că totul va fi bine, în ciuda tuturor problemelor, asta simte sufletul tău azi...

Săgetător

E o zi specială pentru tine azi, pentru că pe lângă Crăciun, e posibil să mai sărbătorești ceva. Oricum ar fi, te bucuri de ziua asta și uiți de toate grijile și de toate problemele.

Capricorn

Șansele ca azi să ai parte de o surpriză majoră din partea partenerului de cuplu sunt maxime! Așteaptă-te la ce e mai frumos! O să vezi că nici prin cap nu ți-ar fi trecut că ți se poate întâmpla una ca asta ție.

Vărsător

O zi specială, pentrecută alături de toți oamenii care contează pentru tine - de asta ai parte astăzi. O să fie o zi de neuitat, pentru că un gest anume, făcut de cineva din familie, îți va rămâne în minte toată viața de acum încolo.

Peşti

Ai parte de liniște și de distracție... exact așa cum îți place ție, fără agitație, fără zgomot inutil. E o zi pe care n-ai s-o uiți prea curând ai să vezi. Cineva îți poate dezvălui faptul că are niște sentimente puternice pentru tine.