Horoscopul zilei de 25 august 2019

Berbec

Din cauza unei indispozitii, in cursul diminetii este posibil sa apara probleme de comunicare cu membrii familiei. Va sfatuim sa va ordonati ideile si sa nu refuzati comunicarea. Daca spre seara sunteti invitat la o petrecere, ar fi bine sa participati. Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Taur

Se pare ca in cursul diminetii aveti mult de alergat pentru rezolvarea unor probleme. Dupa-amiaza, va pregatiti pentru o calatorie in care veti pleca impreuna cu partenerul de viata. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Ideile dumneavoastra originale se vor materializa in scurt timp.

Gemeni

In prima parte a zilei, s-ar putea sa vi se propuna un nou loc de munca la o discutie in oras, la cafea. Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata si sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta din familie.

Rac

S-ar putea sa va confruntati cu dificultati de natura financiara, dar nu este cazul sa va demoralizati. In partea a doua a zilei sansa va surade intr-un mod neasteptat. Un fost coleg de scoala va propune o colaborare pe termen lung, care v-ar putea aduce venituri importante.

Leu

Relatia cu prietenii are de suferit din cauza incapatanarii cu care va sustineti punctul de vedere. Va sfatuim sa acceptati ajutorul familiei. Sfaturile lor va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie.

Fecioară

Ati putea sa primiti o suma importanta de bani de la o femeie mai in varsta. Partenerul de viata nu este de acord cu intentia dumneavoastra de a cumpara un obiect de valoare. Pentru a evita un scandal, va sfatuim sa nu va pripiti in luarea deciziilor.

Balanţa

Dorinta de independenta pe care o manifestati intr-un grup de prieteni ar putea sa va afecteze relatiile parteneriale. Mare atentie pe termen lung la atitudinea aceasta...

Scorpion

De dimineata primiti o veste neplacuta in legatura cu o problema casnica. Din aceasta cauza sunteti nevoit sa va schimbati programul. Partenerul de viata va sustine moral.

Săgetător

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti bulversat din cauza unor probleme de natura sentimentala. Este indicat sa va dedicati unor activitati casnice. Va puteti ocupa de reparatii in locuinta, zugravit etc. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie, care incearca sa-si impuna ideile proprii.

Capricorn

Este posibil sa va confruntati cu o deziluzie profunda in dragoste, din cauza starii de emotivitate care va impiedica sa va exprimati deschis dorintele. Va recomandam sa nu refuzati comunicarea. Prin dialog se pot rezolva toate neintelegerile.

Vărsător

Aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale si riscati sa aveti discutii neplacute cu partenerul de viata. Va sfatuim sa cautati un echilibru intre domeniul financiar si cel sentimental, chiar daca situatia materiala nu este satisfacatoare.

Peşti

Sfaturile unui barbat mai in varsta va ajuta sa aplanati un conflict din viata familiala. Nu incercati sa va rezolvati singur problemele! Sunteti cam confuz in gandire si riscati sa nu reusiti nimic. Va sfatuim sa acceptati sprijinul unui prieten.