Horoscopul zilei de 25 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pleacă într-o călătorie alături de partener sau de cei dragi. Este o zi favorabilă socializării și consolidării relațiilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot primi o propunere de colaborare, însă chiar dacă pare convingătoare și de nerefuzat, nativii sunt sfătuiți să nu se grăbească în luarea unei decizii, mai laes dacă trebuie să dea cu subsemnatul.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să fie mai diplomați și să se bazeze pe calitățile excelente de comunicare cu care sunt înzestrați în mod nativ, deoarece azi s-ar putea să fie nevoie să mijlocească o dispută între rude.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de evenimente de natură să le dea peste cap un program deja stabilit. Posibil să fie vorba despre o întâlnire cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult.

Leu

Cei născuți în zodia Leu își vor dedica timpul activităților gospodărești, dar și membrilor familiei. Posibil ca pe seară niște rude să le facă o vizită.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să acorde mai multă atenție partenerului de cuplu, dorințelor și nevoilor acestuia. Nu este exclus ca nativii să primească reproșuri pe această temă.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță petrec timp de calitate alături de cei dragi. Către seară, nativii pot fi invitați la reuniuni de familie sau la evenimente unde vor întâlni multe cunoștințe dragi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea primi o ofertă de colaborare, însă sfatul nostru este ca nativii să se consulte cu familia sau cu persoane care au experiență înainte de a lua o decizie.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se concentrează pe îndeplinirea unor sarcini care le pot aduce o bună remunerație. Chiar dacă banii le parvin imediat, nativii ar trebui să fie cumpătați în cheltuirea acestora.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt motivați să ducă la bun sfârșit niște sarcini sau proiecte personale și azi se fac nevăzuți, însă se vor bucura de sprijin din partea partenerului și a membrilor familiei.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra cu ușurință în conflicte cu prietenii, iar cauzele sunt mai degrabă niște neînțelegeri, o informație transmisă greșit, decât niște nemulțumiri legate de modul de relaționare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să petreacă momente frumoase alături de partener, contextul astral aduce armonie, iar nativii sunt sfătuiți să vorbească deschis cu acesta, să-i spună ce au pe suflet și ce-și doresc în viitor de la relație.