Horoscopul zilei de 25 aprilie 2018

Berbec

Este posibil să pleci într-o delegație în timpul căreia să cunoști o persoană importantă, poate fi vorba despre o persoană cu funcție sau cineva care te va sprijini în demersul tău de a avansa la locul de muncă.

Taur

Oboseala începe să-și spună cuvântul și din ce în ce mai greu te concentrezi pe sarcinile primite. Nu ți-ar strica câteva zile de concediu.

Gemeni

Ești într-o formă fizică de zile mari și te implici în tot mai multe proiecte și activități, chiar dacă îți depășesc sfera de activitate.

Rac

Ai de rezolvat niște chestiuni legate de acte, de statut personal sau profesional, și vei fi mai mult pe drumuri, însă vei reuși să obții și rezultatele dorite.

Leu

Posibilitatea de a te întâlni cu o cunoștință din trecut crește pe întreg parcursul zilei. Caută să afli semnificația acestei coincidențe și folosește-te de ea în avantajul tău.

Fecioară

Vei primi complimente la locul de muncă, posibil chiar de la superiori, și vei simți cum se așterne armonia în jurul tău.

Balanţa

Planurile îți sunt date peste cap de o situație care nu ține de tine și cu greu reușești să-ți mai pui ordine în idei și să te concentrezi pe sarcinile primite.

Scorpion

O persoană dragă s-ar putea să te surprindă cu o veste bună, o invitație în oraș sau chiar un mic cadou. Starea de bună dispoziție cu care te-ai trezit te va însoți pe mai departe.

Săgetător

Sunt șanse mari să rezolvi o situație legată de partener sau de cuplu și sfatul nostru este să nu te grăbești să iei decizii negândite suficient.

Capricorn

Cineva de la locul de muncă te poate dezamăgi. Încearcă să nu mai acorzi încrederea tutuor persoanelor care-ți zâmbesc frumos.

Vărsător

Iei inițiativa în cuplu sau în relația cu cei dragi și le faci o invitație care-i va bucura. Toată seara vei fi apreciată și te vei afla în centrul atenției.

Peşti

Sunt șanse mari de împăcare cu o persoană importantă din viața ta, o persoană pentru care nutrești sentimente nobile, dar care, cumva, cândva, te-a deziluzionat.