Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019

Berbec

Zi plină de treabă, dar cu răsplată pe măsură. Spre seară ai putea avea parte de o întâlnire romantică care te va face să uiți de toate problemele de la serviciu și nu numai.

Taur

Vești bune în sectorul sănătății. Sunt șanse mari să reușești să primești un diagnostic concret sau un tratament care să ți se potrivească bine, astfel încât să scapi de stres.

Gemeni

Banii se lasă așteptați, dar până una alta șefii te țin numai în laude. Ai grijă pentru că asta poate stârni invidia colegilor și o să ai probleme pe altă parte apoi...

Rac

Simți că în sfârșit lucrurile se așază bine în viața ta și că ai parte de tot ceea ce ți-ai dorit. Mai trebuie să lucrezi la capitolul organizare personală, după cum o să vezi și azi, dar măcar ai evoluat mult.

Leu

Sunt șanse ca azi să primești vești bune din străinătate. O vizită neașteptată te-ar putea emoționa până la lacrimi. Bucură-te pentru că meritai o astfel de surpriză!

Fecioară

Astăzi primești veștile bune cu inima deschisă, drept pentru care toată lumea se va bucura de o energie pozitivă în jurul tău. Radiezi de bucurie și starea ta e molipsitoare.

Balanţa

Sunt șanse mari să afli o veste care să-ți taie răsuflarea azi. Nu e nimic groaznic, doar că e foarte foarte neașteptată. Încearcă să-ți menții calmul și să analizezi situația la rece.

Scorpion

Azi sunt șanse să primești în sfârșit laude de la superiorii tăi, după o perioadă în care te-ai spetit peste program aproape zilnic. E cazul să iei o pauză oricum, la locul de muncă.

Săgetător

Dacă cineva îți va spune azi un adevăr dureros, direct în față, nu ar trebui să te surprindă. Încearcă să-ți menții calmul și gândește-te că oricum nu mai ai ce să schimbi în trecut... așa că nu-ți rămâne decât să accepți.

Capricorn

E timpul să înveți să spui NU, iar azi o să-ți dai seama de asta, într-o situație destul de neașteptată. Cel mai bine ar fi să o iei treptat și să ai grijă să nu treci nici în tabăra cealaltă.

Vărsător

Bucuria ta e molipsitoare azi și ai toate șansele să treci la o stare și mai bună de-atât dacă reușești să treci peste micile probleme de la serviciu.

Peşti

Azi poți primi bani sau poți găsi bani. Oricum ar fi, o să ajungi seara acasă cu un buget mai mare, ceea ce poate fi motiv de sărbătoare.