Horoscopul zilei de 24 septembrie 2018

Berbec

Contextul astral, cu Soarele alături în sectorul relațional, îți oferă ocazia de a petrece clipe frumoase alături de partener. Este posibil să ți se propună o ofertă de colaborare și ar fi bine să nu o ratezi.

Taur

Dai dovadă de o stare generală de bine, iar Soarele intrat în casa sănătății te ajută să te reechilibrezi fizic. De asemenea, la locul de muncă vei reuși să dai dovadă de capacitate organizotorică remarcabilă și vei reuși să-ți îndeplinești cu succes sarcinile.

Gemeni

Soarele în casa sentimentală și a distracțiilor îți aduce chef de viață, de socializare, de ieșire din carapace. Nu este exclus să întâlnești un nou partener și să începi o povste de dragoste.

Rac

Soarele și Mercur pe casa familiei te susțin să te împaci cu o rudă cu care până acum ai fost în conflict. De asemenea, ai putea să-și schimbi domiciliul, să te muți într-o altă casă sau să începi reamenajarea propriei locuințe.

Leu

Ai putea pleca astăzi într-o deplasare în interes de serviciu și ar trebui să fii cu ochii în patru deoarece o persoană cunoscută acum te-ar putea ajuta în ascensiunea prfesională. Capacitate de comunicare excelentă.

Fecioară

Ai ocazia să primești o sumă de bani de la un colaborator sau cineva îți propune un nou proiect care promite să-ți îmbunătățească veniturile. Soarele te va sprijini în toate demersurile financiare.

Balanţa

Cu Soarele în tranzit întocmai prin semnul tău, dar și cu Mercur alături, te vei bucura de o energie deosebită, de o sănătate bună și de o capacitate de comunicare excepțională pe care ar trebui să o valorifici în scopuri profesionale.

Scorpion

Nu te simți în apele tale și starea psihică proastă te blochează în comunicarea cu cei din jur. Este momentul să te retragi și cauți soluții mai bune la problemele care te preocupă.

Săgetător

Este o zi bună pentru a te împăca cu o persoană dragă și a îngropa securea războiului. Către seară se anunță o ieșire în oraș, posibil o revedere cu grupul de prieteni.

Capricorn

Este momentul să te ocupi mai mult de imaginea ta, dar și de carieră. Nu rata propunerile care vin spre tine și încearcă să fii mai deschisă la noi colaborări profesionale.

Vărsător

Ai putea începe azi un curs de perfecționare profesională sau vei avea parte de un eveniment care te va pune pe gânduri cu privire la principiile tale de viață, îți va răsturna credințele și filosofiile existențiale.

Peşti

Ai ocazia să primești o sumă de bani de la sau prin intermediul partenerului de cuplu. Contextul astral, cu Soarele alături, favorizează îmbunătățirea situației financiare.