Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Berbec

Te aşteaptă o zi interesantă, mai ales pentru că surprizele se vor ţine lanţ azi. În primul rând, afli nişte veşti bune din familie, ceea ce te bucură nespus, apoi partenerul de cuplu sau un prieten apropiat îţi face o surpriză şi, nu în ultimul rând, e posibil să primeşti nişte informaţii utile legate de sfera profesională.  

Taur

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Taur

Şansele ca azi să te îndrăgosteşti nebuneşte la prima vedere sunt mari, mai ales dacă participi la un eveniment de orice fel - nuntă, botez, lansare de carte, film etc. Oriunde vei merge într-un grup mare de oameni sunt şanse să vezi pe cineva care să-ţi fure inima cu o privire.

Gemeni

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Gemeni

Din păcate pentru tine, veştile nu sunt atât de bune... Sunt şanse ca azi să suferi din dragoste, ori după o relaţie recentă, ori să te apuce nostalgia după o relaţie mai veche. Până seara târziu, vei rămâne în starea asta...

Rac

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Rac

Te bucuri de încă o zi ofertantă din prisma timpului liber. În ultima perioadă nu ţi-ai acordat deloc timp ţie, pasiunilor tale, iar azi ai şansa să o faci şi să simţi o bucurie sufletească imensă. Foarte bine, meritai asta!

Leu

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Leu

Te trezeşti cu ideea că ai vrea să mergi undeva în afara oraşului, la o plimbare, aşa că te mobilizezi rapid, îţi iei şi familia, şi pleci undeva la ţară sau poate într-o zonă de munte, unde vă relaxaţi împreună şi petreceţi momente de neuitat.

Fecioară

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Fecioară

Când credeai că în sfârşit îţi poţi pune nişte planuri în acţiune, remarci că ai uitat de un aspect important în toată nebunia planificării, aşa că va mai trebui să aştepţi puţin cu ele. Din fericire pentru tine, cineva îţi sare în ajutor pentru a rezolva totul mai repede.

Balanţa

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Balanţă

Ziua de azi îţi aduce emoţii puternice. Pot fi emoţii bune, dar ar putea la fel de bine să fie şi emoţii negative. Cel mai bine ar fi să îţi vezi de activităţile zilnice şi să nu-ţi asumi niciun risc azi. În acest fel vei fi sigură că vei evita orice problemă.

Scorpion

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Scorpion

Începi să te gândeşti la viitor şi investeşti în ceva ce ţi-ar putea fi util în următoarele luni. O să fie o investiţie costisitoare, dar se va dovedi mai târziu că a fost de bun augur. Aşa că nu îţi face griji, vei lua decizia corectă.

Săgetător

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Săgetător

Ai şanse mari azi să câştigi un premiu, un obiect casnic sau o sumă de bani, care pică la ţanc, pentru că aveai nevoie cu adevărat de ceva care să-ţi ridice moralul, după o săptămână istovitoare şi foarte stresantă.

Capricorn

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Capricorn

Pentru tine, ziua de azi înseamnă planuri peste planuri. Intenţionezi să pleci într-o scurtă vacanţă, sau poate într-o călătorie de serviciu, aşa că ai nevoie de multe lucruri, iar azi încerci să pui totul la punct înainte de plecare.

Vărsător

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Vărsător

Te bucuri de compania oamenilor dragi şi încerci din răsputeri să reiei legătura cu o persoană cu care te-ai certat în trecut şi cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Dacă vorbeşti frumos şi mai ales dacă îi ceri iertare, aveţi toate şansele să vă împăcaţi azi.

Peşti

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2017 - Peşti

Ziua de azi se dovedeşte a fi ocazia perfectă pentru a cuceri pe cineva. O să vă apropiaţi mai mult ca până acum, e posibil să te şi invite undeva în oraş persoana respectivă, aşa că totul ar trebui să meargă de minune. Dacă la un moment dat vrei să îţi asumi un risc şi să faci un pas în plus, un sărut, nu sta pe gânduri prea mult!