Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Berbec

Ai ocazia de a primi o propunere de colaborare sau te poți implica într-un proiect nou care să-ți ofere șansa de a-ți îmbunătăți considerabil veniturile. Nu rata ocazia!

Taur

Este momentul să te desparți de idei învechite, prejudecăți, concepții care nu fuzionează cu evoluția pe care ți-o dorești. Luna Plină de azi se formează întocmai în semnul Taur și îți accentuează această dorință, în plus oferindu-ți stabilitate și echilibru. O relație care nu mai funcționează se poate încheia în acest context astrologic.

Gemeni

Nu te simți în apele tale astăzi și te lași frământată de gânduri. Treci prin stări puternice de introspecție, iar meditația te poate ajuta să dezlegi unele mistere și să afli niște răspunsuri pe care le aștepți de ceva vreme. Atenție la sănătate! Nu face excese de niciun fel!

Rac

Este posibil ca o întâlnire cu un prieten drag să nu iasă așa cum ți-ai fi dorit tu sau cum te-ai fi așteptat. Poți fi ușor dezamăgită și de aici și până la un conflict major nu mai este decât un pas. Evită, totuși, discuțiile în contradictoriu dacă vă doriți să mai rămâneți prieteni. Pot lua o întorsătură neașteptată.

Leu

Ai ocazia să te faci apreciată la locul de muncă, să ieși în evidență și chiar să primești o avansare în funcție. Cei care-și doresc schimbarea locului de muncă, vor avea ocazia să primească oferte.

Fecioară

Ai ocazia să trăiești o experiență care să te pună pe gânduri cu privire la propriile tare credințe, principii și concepții edspre viață. Este posibil ca un eveniment din trecut să se reîntoarcă în viața ta și să-ți ceară să-i dai o altă interpretare.

Balanţa

Ai putea avea niște discuții destul de serioase cu partenerul de viață pe tema banilor, cu atât mai mult cu cât este vorba de sume deținute în comun. Încearcă să-ți concentrezi mai mult atenția pe găsirea unor modalități de îmbunătățire a veniturilor decât pe conflicte.

Scorpion

Ai ocazia să întâlnești o persoană care să te cucerească și poți începe o nouă relație de dragoste, însă nu este exclus să fie vorba doar de un parteneriat de afaceri, cel puțin la început, care să evolueze către dragoste.

Săgetător

Dacă îți cauți un (alt) loc de muncă, azi ai ocazia să primești vești bune, chiar să te angajezi. Aspectul te favorizează și dacă vrei să-ți schimbi funcția sau statutul actual. Acordă mai multă atenție stării de sănătate și dacă este nevoie, mergi la un control.

Capricorn

Este foarte probabil să intri în conflict cu partenerul de cuplu și de vină să fie o gelozie dusă la extrem. Ai tendința de a-l acuza pe nedrept și de a deveni foarte posesivă.

Vărsător

Ai ocazia să porți niște discuții interesante cu membrii familiei și să reușiți să ajungeți la o concluzie comună. În unele cazuri, acolo unde conflictele sunt duse la extrem, unii nativi pot lua decizia de a se muta de acasă.

Peşti

Nu este cea mai potrivită zi pentru a comunica cu cei din jur, pentru a da interviuri sau a susține examene orale. Fii foarte atentă la ceea ce spui, unele secrete ar putea ieși la iveală acum și ar putea da alt curs viitorului.