Horoscopul zilei de 24 octombrie

Berbec

Principala ta preocupare de astăzi sunt banii. Fie înapoiezi o datorie, fie achiţi rata la un credit sau plăteşti un impozit. Însă, încearcă să fii precaută şi să nu faci gaură în buget. În această perioadă, Soarele îţi dinamizează sectorul financiar şi poţi fi tentată să cheltui mai mult decât de obicei. Totodată, încearcă să nu intri în polemici legate de bani cu partenerul de viaţă pentru că nu este un moment oportun.

Taur

Eşti pregătită de o nouă negociere, indiferent că aceasta se desfăşoară cu partenerul de viaţă sau cu partenerul de afaceri. Te simţi foarte sigură pe tine şi priveşti cu optimism spre ziua de mâine, prin urmare te decizi să iei atitudine vizavi de nişte acte. Însă, se cere precauţie şi citirea de mai multe ori a termenilor şi condiţiilor înainte de a semna.

Gemeni

Te-ai trezit obosită şi nervoasă şi nimic nu-ţi prieşte, însă după prima jumătate a zilei îţi vei recăpăta energia necesară. Încearcă să nu te mai suprasoliciți la locul de muncă. Recomandarea noastră este să-ţi petreci finalul zilei în parc, la o plimbare, încercând să-ţi recreezi mintea astfel încât să te poţi odihni liniştită.

Rac

Te-ai trezit cu zâmbetul pe buze şi ai senzaţia că nimic nu te poate scoate din această stare de euforie. Energia ta este debordantă şi vei reuşi să întorci toate privirile în jurul tău. Dacă vei primi o invitaţie la cafea, nu o refuza, căci în această perioadă Soarele este de partea ta şi-ţi luminează casa iubirii, prin urmare şansele ca astăzi să-ţi întâlneşti alesul sunt foarte mari.

Leu

Azi este o zi oportună pentru a lua masa în oraş cu familia sau, cel puţin, pentru a le face o vizită părinților. A fost o perioadă agitată pentru tine şi astfel vei reuşi să-ţi echilibrezi starea generală. Dacă ai copii, petrece-ţi finele zilei alături de ei, jucaţi-vă sau gătiţi împreună. Orice ar fi, este recomandat să-ţi incluzi şi partenerul în programul ales.

Fecioară

Inspiraţia te-a lovit astăzi mai mult ca niciodată, prin urmare foloseşte-te la maxim de acest moment pentru a da naştere unei opere autentice. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, azi este şansa ta să te afirmi. Începe-ţi ziua prin a-ţi creea un look cool şi spectaculos şi vei observa cum vei schimba energiile în jurul tău.

Balanţa

Nu eşti mulţumită de jobul tău, mai ales de partea financiară, şi acest aspect îţi dă mari bătăi de cap astăzi. Dacă te gândeşti să faci o schimbare în acest domeniu, află că este o perioadă oportună deoarece Soarele traversează casa banilor şi posibilitatea de a obţine o mărire de salariu sau un job mai bine plătit este foarte mare.

Scorpion

Te-ai trezit cu gândul la bani şi pe bună dreptate căci ai o energie şi un optimism care te vor sprijini în orice demers pe care-l vei face în acest sens. Vrei mai mulţi bani şi îţi propui să găseşti o sursă de venit suplimentară. Dacă îţi vei da interesul, cu siguranţă vei reuşi să-ţi atingi scopul, însă nu deznădăjdui. Totul cere timp, iar tu ai nevoie de un gram de voinţă în plus.

Săgetător

Te-ai trezit fără chef de viaţă, însă de vină nu este nici pe departe vremea de afară, ci faptul că Soarele îţi traversează casa izolării şi a meditaţiei. Simţi nevoia să faci o introspecţie, să te retragi din viaţa agitată şi să iei o pauză de la tot ce te macină în acest moment. Este momentul să apelezi la remediile naturiste antidepresive şi să-ţi iei o zi liberă de la birou pentru a te plimba singură în natură.

Capricorn

Azi ai chef de socializare prin urmare o să-ţi suni toţi prietenii pentru a afla ultimele noutăţi din viaţa lor. Dacă ziua te axezi pe finalizarea unor proiecte, seara este posibil să ieşi în oraş şi să te distrezi alături de colegii şi colaboratarii tăi. Deja ai început să-ţi faci planuri de petrecere a weekendului şi nu este tocmai recomandat, nu uita că este abia marţi.

Vărsător

Azi eşti cam războinică şi din acest motiv vei intra în diferite polemici cu cei din jurul tău. Nu eşti pe deplin mulţumită de sectorul socio-profesional şi vrei să faci o schimbare, însă nu ştii de unde şi cu ce să începi. Îţi recomandăm calm şi răbdare pentru a putea observa cu atenţie care este, de fapt, problema care te macină.

Peşti

Te-ai trezit cu o nostalgie ciudată, cu un dor de ceva sau cineva pe care nu poţi să-l defineşti. Eşti melancolică şi nu vei fi în apele tale în prima parte a zilei. Te concentrezi greu la muncă şi preferi să-ţi faci planuri de vacanţă decât să-ţi îndeplineşti sarcinile. Încearcă să găseşti ceva care să-ţi capteze atenţia pentru a nu le da motive şefilor să te sancţioneze.