Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Berbec

Încearcă să te relaxezi mai mult și să te dedici activităților care-ți fac plăcere. Este momentul să-ți acorzi mai multă atenție ție și nevoilor tale.

Taur

Ai putea primi o propunere incitantă de a-ți petrece seara în oraș în compania prietenilor și a persoanei iubite și te sfătuim să nu o refuzi. Poți primi un cadou surpriză de la cineva drag.

Gemeni

Este o zi bună pentru a ieși la plimbare în aer liber. Indiferent de vremea de afară, ai face bine să faci mai multă mișcare și să te relaxezi cu activități care-ți fac plăcere.

Rac

Alegi să te retragi în liniștea căminului, să citești o carte bună, să te uiți la un film sau să gătești rețeta preferată. Acordă-ți mai mult timp pentru tine și odihnește-te corespunzător.

Leu

Este o zi bună să faci o vizită la salonul de înfrumusețare, să-ți reînnoiești garderba și să-ți schimbi look-ul. Atenție, însă la cheltuieli! Încearcă să nu-ți depășești bugetul.

Fecioară

Cineva din familie s-ar putea să-ți ceară ajutorul într-o problemă financiară. Ai grijă, dacă împrumuți bani, să o faci către persoane în care ai încredere că ți-i vor returna la termenul promis.

Balanţa

Poți intra în conflicte de opinie cu membrii familiei, fie cu cei mai în vârstă, fie cu copiii, și ar fi recomandat să cedezi. Nu vei reusi printr-un dialog să schimbi o viziune sau o prejudecată.

Scorpion

Dai dovadă de egoism în relația cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Nu-ți sugerăm să-i pui pe ceilalți pe primul loc, însă ar fi bine să iei în calcul și dorințele și necesitățile lor.

Săgetător

Nu ești dispusă să faci niciun compromis în relația de cuplu și din acest motiv ai putea intra în conflicte cu partenerul de viață. Câteodată este bine să cedezi pentru a consolida o relație.

Capricorn

Nu te simți chiar în apele tale astăzi. Este posibil ca toanele tale să aibă legătură cu o neîmplinire de la locul de muncă, însă ar trebui să profiți mai mult de timpul liber și să lași grijile pentru luni.

Vărsător

Prietenii îți fac o surpriză și chiar dacă tu aveai alte planuri, nu este recomandat să-i refuzi. Posibil să fie vorba despre un bilet la film, la concert, la teatru sau o masă rezervată în localul tău preferat, deci merită să le apreciezi efortul.

Peşti

Cineva din familie îți va cere sprijinul moral într-o chestiune sentimentală și ai face bine să nu faci glume deplasate pe baza suferinței altora. Atenție la modul în care-ți cheltui banii! Poți face investiții financiare pe care ulterior să le regreți.