Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2017

Berbec

Ziua de azi se anunță minunată, iar tu ai un chef de viață ieșit din comun, prin urmare s-ar putea să începi mai devreme distracția programată pentru weekend. Încearcă să nu te distragi, însă de la sarcinile de serviciu.

Taur

Niște propuneri ofertante la prima vedere ar putea veni spre tine, însă este recomandată precauție. Astăzi s-ar putea să te izbești de evenimente care să-ți afecteze negativ statutul social sau autoritatea publică.

Gemeni

De astăzi, scapi de Neptun retrograd cu care te-ai confruntat în ultimele luni și planeta va intra în mișcare directă, fapt ce îți va aduce evenimente favorabile și mai multe șanse pe plan profesional și personal.

Rac

Azi va trebui să iei frâiele în mână și să nu te mai bazezi pe colegi așa mult. Învață să ai mai multa încredere în tine și vei vedea că vei veni cu o soluție ingenioasă la orice problemă cu care te confrunți.

Leu

Încearcă să-ți menții calmul, cel puțin în prima parte a zilei, deoarece aspectele astrale de azi favorizează apariția unui scandal. Te vei implica într-o ceartă cu colegii sau vei traversa stari de nervozitate excesivă.

Fecioară

Niște probleme administrative sau legislative te vor pune în dificultate și îți vor strica ziua. Posibil să fie vorba de o scădere a salariului sau de retragerea unui proiect care-ți rotunjea considerabil veniturile.

Balanţa

Scapi de niște datorii sau achiți niște facturi întârziate și acest fapt te binedispune peste măsură. Ar fi un moment ideal să sărbătorești, poate să pregătești o cină specială, ca pentru o seară de început de weekend.

Scorpion

O discuție în contradictoriu cu o rudă sau poate niște acuze primite din partea unui membru al familiei ți-ar putea strica buna-dispoziție cu care te-ai sculat. Încearcă să nu pui la suflet și să te bucuri de ziua de vineri.

Săgetător

Niște vești pe care le primești astăzi te pot pune pe gânduri și-ți pot strica entuziasmul pe care-l pregătisei pentru weekend. Ar fi bine să te ferești să intri în polemici și să continui ziua cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Cineva îți poate face o surpriză de proporții și te vei simți iubită și apreciată. Nu este vorba neapărat de o surpriză materială, însă nici acest aspect nu este de  neîntâmplat.

Vărsător

Câteva schimburi de replici dure cu cei din jurul tău te vor prost-dispune în prima parte a zilei, dar le vei trece repede cu vederea și până seara vei fi în formă maximă, chiar ai putea ieși în oraș la o întâlnire cu prietenii.

Peşti

Orice ți-ar propune astăzi o persoană necunoscută sau pe care o cunoști de puțin timp, ar fi bine să te faci că nu o auzi. Poate fi vorba de o investiție proastă sau o propunere care să te facă să pierzi niște bani economisiți.