Horoscopul zilei de 24 martie 2018

Berbec

În sfârșit e week-end și te poți bucura de toate lucrurile pe care le-ai amânat săptămâna aceasta. Răsfață-te, mergi la teatru sau la film, ieși cu prietenii sau fă orice ai chef. Astrele te încurajează azi să socializezi, așa că... socializează!

Taur

E timpul să-ți dedici și ție niște ore bune și să faci doar ce ai tu chef. Indiferent ce ar fi, ziua de azi trebuie s-o petreci exact așa cum ai chef. Dacă ai chef să nu ieși din casă, să te uiți la filme și să mănânci junk-food, atunci fă asta! Nu analiza nicio decizie, fii spontană!

Gemeni

Nu are rost să te gândești de două ori azi. Fii spontană și, de ce nu, imprevizibilă pentru cei din jur. O să-i surprinzi oricum cu energia ta, cu cheful tău de viață, chiar de la primele ore ale zilei, chiar dacă e sâmbătă. Bucură-te de această zi care îți va oferi multe surprize!

Rac

Azi e o zi în care nu prea ai chef de socializat, nu prea ai chef de nimic. O să vrei să dormi până târziu, să-ți bei cafeaua în liniște și să te gândești la diverse lucruri... foarte bine, era cazul să te pui și pe tine pe primul loc. Spre seară, s-ar putea să te surprinzi pe tine însăți și să ai chef de muncă.

Leu

Orice ar spune alții, tu tot ca tine faci. Drept urmare, nu are niciun rost să le aprobi afirmațiile, dacă tu oricum nu ești de acord cu părerile lor. Până acum o făceai dintr-un fel de politețe forțată, de azi înainte vei începe să spui nu.

Fecioară

Fie că ai chef, fie că nu, azi va trebui să îți oferi ajutorul unei rude apropiate. Nu ești deloc încântată de asta, dar cam așa stau lucrurile cu familia... și la bine, și mai ales la greu, trebuie să le fii alături.

Balanţa

Să tot ai zile ca aceasta. Primești vești bune, ai energie pozitivă, ai chef și de muncă, dar și de distracție și cumva, nici tu nu știi cum, reușești să rezolvi totul într-o singură zi. Asta înseamnă că mâine o să ai o zi absolut goală, perfectă pentru leneveală.

Scorpion

Astăzi ar trebui să rezolvi ceva, dar cel mai probabil că n-o să ai chef de asta. Vorbește cu cineva să te ajute, să te susțină sau pur și simplu amână ce ai de făcut pentru altă zi. Nu ai deloc o zi productivă.

Săgetător

Încearcă să termini tot ce ai de făcut cât mai repede și mai eficient azi, pentru că sunt șanse mari ca spre seară cineva să te invite undeva. O să vrei să mergi, dar nu vei putea accepta invitația decât dacă îți vei fi rezolvat toate problemele.

Capricorn

E una din acele zile în care ai atât de multe lucruri de făcut, încât nici nu pare că ar fi week-end. Încearcă să rezolvi totul în prima parte a dimineții, astfel încât să ai timp și de odihnă la prânz și de puțină distracție seara. Mobilizează-te!

Vărsător

E timpul să te concentrezi pe partenerul de cuplu pe care l-ai cam ignorat în ultimele zile, pentru că munca te-a obligat să îi dedici întreaga atenție. Azi spune NU invitațiilor și acordă-i tot timpul tău partenerului. O să-ți mulțumească și o să te simți și tu mai bine, vei vedea.

Peşti

N-ai chef de nimeni și de nimic azi. Vrei să-ți dedici această zi de sâmbătă doar ție și să faci doar ce-ți place și ce ai chef. Un prieten va insista să vă vedeți sau să mergeți undeva împreună și s-ar putea să se supere dacă refuzi încă o dată.