Horoscopul zilei de 24 mai 2020

Berbec

Ești mai conflictuală decât de obicei și ai tendința să-l iei pe NU în brațe și să refuzi tot ce vine spre tine. Odihnește-te mai mult!

Taur

Privește cu atenție în interiorul tău și răspunde-ți sincer dacă ești mulțumită de ceea ce vezi, de tine. Pune-te mai mult în valoare! Respectă-ți propriile dorințe și necesități!

Gemeni

Încearcă să nu sari calul și să te crezi ceea ce nu ești! Ai tendința de a te lăuda singură și nu-ți aduce niciun beneficiu atitudinea asta.

Rac

Poți fi tentată să scormonești trecutul și nu atât al tău cât al partenerului. Ești sigură că ești pregătită pentru asta?

Leu

Un plan nu-ți iese așa cum ți-ai proous și asta te poate enerva peste măsură. Cel mai bine ar fi să ceri ajutorul, sfatul unui prieten în care ai încredere! Atenție la impulsivitate!

Fecioară

Dacă pui cap la cap niște informații s-ar putea să-ți dai seama de o eroare, de o tentativă a cuiva de a te înșela, de a-ți strica imaginea.

Balanţa

Gândul îți zboară la călătorii, la vacanțe lungi și liniștite, însă și dacă ai avea ocazia nu ai simți să dai curs acum unei astfel de provocări, așa că nu te mai necăji degeaba. Visele, însă nu fac rău!

Scorpion

Prea multă pasiune, prea multă dorință, prea multe trăiri interioare contradictorii te pot epuiza și obosi astăzi. Evită confruntările în cuplu!

Săgetător

Partenerul de viață te poate surprinde cu ideile sale, cu raționamentul și concluziile pe care le trage și nu este exclus să fii ușor ironic la adresa sa și asta să nască tensiune între voi.

Capricorn

Îți pui la punct niște acte, documente, contracte. Analizezi niște oferte, poate chiar oferte de muncă, însă nu te grăbi să iei decizii nici azi.

Vărsător

Azi te dedici ție și te ocupi de felul în care arăți. Posibil să vizitezi saloane de cosmetică, să faci o schimbare de look, să adaugi ceva nou în garderoba ta.

Peşti

Cei dragi îți răpesc mult timp și nu reușești să te împarți între familie și lista de priorități setate pentru astăzi. Relaxează-te și odihnește-te mai mult!