Horoscopul zilei de 24 mai 2019

Berbec

Încearcă să fii mai responsabilă la locul de muncă pentru că se anunță o zi tensionată, cu mult stres și multe activități solicitante.

Taur

Azi mai mult ca niciodată trebuie să dai dovadă de răbdare și să încerci să-ți administrezi stresul astfel încât să reușești să-ți îndeplinești sarcinile și responsabilitățile.

Gemeni

Dai dovadă de foarte multă stăpânire de sine într-un context profesional tensionat sau care-și pune la încercare răbdarea.

Rac

Evită să faci cheltuieli majore chiar dacă-ți dorești cu ardoare un obiect, poate să participi la un eveniment. S-ar putea să rămâi cu portofelul gol în acest weekend.

Leu

Relația cu un prieten poate fi destul de tensionată astăzi și nu este exclus ca de la un dialog în contradictoriu să se ajungă la o ruptură. Te sfătuim să dai dovadă de înțelepciune.

Fecioară

La locul de muncă ai tendința de a te suprasolicita ca urmare a faptului că te implici în prea multe proiecte deodată. În plus, nu vei reuși să dai randament dacă vei continua așa.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a ieși în oraș, pentru a te plimba, pentru a lua cina sau a vizita niște prieteni. Energia și buna dispoziție îți vor fi partenere.

Scorpion

Azi te sfătuim să eviți pe cât posibil discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei. Ai tendința de a face reproșuri și de a fi irascinil.

Săgetător

Dialogul cu cei din jur poate fi ușor tensionat și nu este exclus ca într-un moment de neatenție sau poate de sinceritate maximă să divulgi un secret, să faci un comentariu nepotrivit.

Capricorn

Este posibil să fii nemulțumită de un context financiar, însă partenerul de viață nu trebuie să devină sacul tău de box. Te sfătuim să aboredzi dialogul echilibrat în cuplu.

Vărsător

Azi ești mai creativă, mai veselă și mai dornică de distracție și socializare. Profită de starea de bună dispoziție pentru a ieși în oraș cu prietenii.

Peşti

Este posibil să te macine niște gânduri, să te frământe niște decizii luate sau să simți că ai avut o atitudine nepotrivită față de un prieten sau chiar față de persoana iubită.