Horoscopul zilei de 24 mai 2018

Berbec

Toate atenția și energia ta se concentrează pe activitățile de la locul de muncă și nu este exclus să faci modificări severe. Indiferent ce decizie vei lua, încearcă să nu te grăbești sau să acționezi impulsiv.

Taur

Se petrec evenimente importante, care pun presiune pe tine, atât la locul de muncă, cât și în relația cu partenerul de viață. Poate ar trebui să-ți iei un răgaz, să te detașezi și să privești situația în ansamblu.

Gemeni

Un prieten îți face o propunere interesantă, posibil să fie vorba de o ieșire la un eveniment cultural sau de o ieșire rapidă în afara orașului. Dedică-te persoanei de lângă tine mai mult și nu-ți mai inhiba sentimentele.

Rac

Nu ești în apele tale astăzi și tinzi să te legi de amintiri din trecut pentru a găsi explicații la situațiile din prezent. Poate ar fi mai bine să te bucuri mai mult de ceea ce ai și să lași deoparte frustrările, în special cele sentimentale.

Leu

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, cu presiune, dedline-uri scurte și multe sarcini de rezolvat, însă vei fi surprinsă de propriile tale capacități în finalizarea tuturor. Seara se anunță o ieșire în oraș, posibil chiar o cină romantică așături de partener.

Fecioară

Ești foarte bine dispusă și entuziasmul tău îi va copleși și pe cei din jur care vor roi pe lângă tine și vor căuta să afle secretul din spatele zâmbetului molipsitor. Rămâi rezervată în afirmații și nu te întrece în dezvăluiri.

Balanţa

Încearcă să te odihnești mai mult și renunță la activitățile programate pentru după amiază, asta dacă nu vrei ca weekend-ul să ți-l petreci în pat. Este momentul să începi o dietă și să iei niște suplimente vitaminizante.

Scorpion

În cuplu nu ai parte de prea multă înțelegere și poate ar fi momentul să îți canalizezi energia către alte activități. Este probabil să primești o veste de la o persoană aflată în străinătate și să te binedispui.

Săgetător

Simți nevoia să petreci cât mai mult timp alături de familie și de copii, acolo unde este cazul, și acest aspect nu doar că te energizează, dar te și motivează în susținerea activităților extra. Profită din plin!

Capricorn

Treburile casnice au prioritate astăzi și vei încerca să le rezolvi într-un ritm alert pentru a te bucura și de micile plăceri oferite de partener. Ești răsfățata zilei la capitolul sentimental și ar trebui să profiți.

Vărsător

Te macină o discuție pe care ai avut-o, posibil, cu un coleg de muncă, legată de statutul tău financiar și vei încerca pe cât posibil să faci rost de o sursă suplimentară de venit. Atenție cu lucrurile tale, să nu fii furat!

Peşti

Ceri ajutorul unei persoane din anturaj pentru a duce la bun sfârșit o sarcină primită fie la locul de muncă, fie în proiectul extra în care ești implicată. Nu te culca pe o ureche și implică-te cât de mult poți în rezolvarea acesteia.