Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se dedică unor activități mai puțin plăcute și relaxante, dar care în viitor le pot rotunji veniturile. Se cere atenție la dialog pentru a nu intra în conflict cu partenerul de cuplu.

Taur

Cei născuți în zodia Taur devin mai încăpățânați decât de obicei și au tendința de a intra în dispute cu partenerul. Posibile crize de gelozie.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni resimt o stare de oboseală generală și vor fi nevoiți să-și amâne sau anuleze niște planuri.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot traversa stări contradictorii legate de partener sau la modul general de situația lor sentimentală.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor trece printr-un conflict cu rudele și își vor strica buna dispoziție. Posibil să devină agresivi în exprimare.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară fac reproșuri partenerului și-i aduc acuze nefondate, fapt ce poate răci relația dintre ei.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă excesiv de starea financiară și încearcă să găsească soluții rapide și eficiente care să le îmbunătățească veniturile.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au nevoie de multă răbdare astăzi deoarece vor fi puși în fața unor încercări menite să le testeze aceasră calitate.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi dezamăgiți de grupul de prieteni cu care-și stabiliseră un plan care se va dovedi a nu fi pe placul lor sau care, posibil, chiar să fie anulat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor confrunta cu urmarea unei decizii sau acțiuni mai vechi. Ceva nu va fi pe placul lor și vor fi dezamăgiți de ei înșiși.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător intră în conflict cu partenerul ca urmare a unei neconcordanțe de planuri. Vor avea tendința de a da vina pe acesta pentru nereușita lor.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești dezvoltă astăzi o înclinație către știițele oculte și caută să înțeleagă aspecte pe care altădată le blamau.