Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Berbec

Ai mari șanse să cunoști noi persoane astăzi, să-ți faci noi relații de prietenie care să te ajute pe viitor în zona profesională.

Taur

Ai șansa de a te pune în valoare într-o chestiune care vizează zona profesională. Posibil să te faci remarcată printr-un talent nativ sau un prieten să te prezinte unei persoane importante.

Gemeni

Îți vine o idee genială, originală, despre cum să faci un plan, un proiect să funcționeze. Nu te teme și nu fugi de gândurile inovatoare care-ți trec astăzi prin cap, ci ia-le în calcul!

Rac

Poți primi o sumă de bani sau vești despre un bun material în posesia căruia trebuie să intri, iar starea de spirit se va îmbunătăți remarcabil.

Leu

Ai șanse mari astăzi să începi o nouă relație care se va dovedi serioasă pe viitor, iar acest aspect te însoțește cel puțin două săptămâni de acum încolo. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai ocazia să treci la alt nivel.

Fecioară

Starea de sănătate s-ar putea să-ți dea niște bătăi de cap astăzi, însă pentru a trece cu bine peste tot va trebui să te odihnești mai mult. Profită! Este zi liberă!

Balanţa

Este o zi bună să dai un restart poveștii de dragoste pe care o trăiești, iar dacă ești singură, pregătește-te să cucerești. Ai toate șansele să începi o relație!

Scorpion

Este timpul să faci pace cu trecutul și să porți o discuție serioasă cu cineva din familie. Este o zi favorabilă pentru a te împăca cu cei dragi și a porni într-o nouă direcție.

Săgetător

Este o zi bună pentru a aborda un subiect sensibil cu cineva drag și important în viața ta. Încearcă să fii rațională și să porți un dialog normal fără să te enervezi sau să te lași copleșită de emoții.

Capricorn

Dacă te tentează să faci bani prin intermediul speculațiilor financiare, te sfătuim să nu te avânți pentru că poți avea parte de surprize neplăcute.

Vărsător

Fenomenul de Lună Nouă se formează astăzi întocmai în zodia ta și vei avea o zi excelentă, asemenea următoarelor două săptămâni. Noi începuturi se întrevăd în viața personală, dar și profesională.

Peşti

Este posibil să primești o veste care să te pună pe gânduri astăzi. Pe de altă parte, te sfătuim să încerci să abordezi un stil de viață mai sănătos și să te pdihnești mai mult.